Αγώνας Αγάπης στον Λαγκαδά (pics)

Mια σπουδαία πρωτοβουλία, ένα μπασκετικό ραντεβού, μια σύναξη για καλό σκοπό. Την Μεγάλη Πέμπτη (9/4) στον Λαγκαδά η μπασκετική κοινότητα της Θεσσαλονίκης φώναξε δυνατά πως «είναι εδώ». Παρούσα σε θετικό βαθμό – την επόμενη φορά και σε υπερθετικό – στο φιλικό για να ενισχυθεί η προσπάθεια του Γιώργου Βράγγα, παίκτη του Ερμή Λαγκαδά.

Ο κόσμος που μαζεύτηκε μπορεί να μην ήταν πολύς, αλλά αυτοί που ήταν έδωσαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Ερμή Λαγκαδά, στον Τάσο Φουλίδη, στη διοίκηση Χρηστίδη αλλά και στο Σάββα Ηλιάδη που είχε την ιδέα. «Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και του ευχόμαστε το ταχύτερο δυνατό να βγει νικητής από αυτή την μάχη. Του στέλνουμε την αγάπη μας με αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την παρουσία τους» τόνισε ο Σάββας Ηλιάδης.

Ο «Λάζος» ήταν παρών φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Χατζηβρέττας με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γιαννούλης με του ΠΑΟΚ, ο Παπαιωακέιμ με αυτή της ΑΕΚ, ο Καραποστόλου με του Άρη και πολλοί παίκτες, που τίμησαν με την παρουσία τους τον νεαρό παίκτη, όπως ο Γιώργος Δέδας, ο Δημήτρης Βεργίνης, ο Νίκος Κούβελας, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης,ο Κώστας Χρήστου,ο Γιώργος Αποστολίδης, ο Φίλιππος Συμεωνίδης, ο Δημήτρης Δέσπος. Στον πάγκο ήταν ο Λευτέρης Κακιούσης, αλλά και ο Τάκης Ξουρίδας. «Είναι υποχρέωσή μας να βοηθάμε σε αυτές τις περιπτώσεις και όλοι οι παίκτες με μεγάλη χαρά δώσαμε το παρών. Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη η ευαισθησία μας σε αυτά τα θέματα» τόνισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Για την ιστορία οι Βετεράνοι κέρδισαν τον φιλικό αγώνα Αγάπης, όπως ονομάστηκε, με 77-84 κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά. Και φυσικά όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι δεν έχουν ξεχάσει το μπάσκετ και θα μπορούσαν να είναι άνετα σε μια ομάδα Α1. Μάλιστα, στο τέλος δόθηκαν και τα απαραίτητα δώρα για τον νεαρό παίκτη, που δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη και του ευχόμαστε να βγει νικητής . Ο Σάββας Λόρτος ήταν παρών από την μεριά της ΕΚΑΣΘ. «Μακάρι, σύντομα να είναι μαζί μας και βγει νικητής. Του στέλνουμε την αγάπη μας». Οι ευχές όλων συνοδεύουν τον νεαρό αθλητή, που περνάει το δικό του Γολγοθά.

Σχετικά άρθρα