Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα λόγια και στα έργα είναι ότι τα λόγια απευθύνονται προς τους ανθρώπους και τα έργα προς το Θεό.  thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα λόγια και στα έργα είναι ότι τα λόγια απευθύνονται προς τους ανθρώπους και τα έργα προς το Θεό.

KAΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους και πιθανόν κάποιος να μείνει εκτός, αν και θα έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς με άτομα από την οικογένεια αλλά και με κάποια που μπορεί να συνδέεσαι επαγγελματικά.
Ερωτικά: Μπορεί να σοβαρέψεις αρκετά γιατί θα περιμένεις κάτι και πιθανόν να μην γίνει. Ίσως είσαι πολύ απόλυτος/η και βάζεις τους όρους σου γιατί δεν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει προαποφασιστεί. Αλλά θα σου κάνει καλό γιατί θα νιώθεις ότι καθαρίζεις και αποκτάς και εσωτερική ποιότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ακόμα και να μην έχεις δουλειά σήμερα λόγω των διακοπών, εσύ θα σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα δράσεις ώστε να μην εκτεθείς, ώστε να μην εκτεθείς.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Πιστεύεις στις καινούργιες σου ικανότητες που τις έχεις αποκτήσει μέσα από μεγάλη δουλειά και προσωπική κούραση. Σήμερα θα επικεντρωθείς στην αξία της οικογένειας όπου θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τους ευχαριστήσεις όλους αλλά με μέτρο για να μην χάσεις την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Κατευθύνεις όλα σου τα συναισθήματα με βάση τη λογική για αυτό μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνεις συμβιβασμό στο τι σε συμφέρει και τι όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Το πιο σημαντικό είναι για σένα να τα έχεις όλα μετρημένα και να εξοικονομήσεις, ακόμα και από πηγή που δεν χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα. Θα τα καταφέρεις πάντως να κάνεις πολύ περισσότερα και με ένα τρόπο οργανωμένο και σωστό. Για αυτό δεν θα χάσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Η σχέση με τα άτομα που σου θυμίζουν εξουσία ή ακόμα και έντονες υποχρεώσεις κάπως σε δεσμεύει και κυρίως αν έχεις δώσει την υπόσχεσή σου ότι θα σταθείς σε θέματα οικογενειακά ή ακόμα και κοινωνικών υποχρεώσεων.
Ερωτικά: Μπορεί να μην νιώθεις ότι είσαι ο εαυτός σου όταν πρέπει να συμπεριφερθείς με συγκεκριμένο τρόπο, με στόχο να ικανοποιήσεις ακόμα και την προσωπική φιλοδοξία του άλλου ατόμου που είστε μαζί. Αναγκαστικά θα πρέπει να στηρίξεις αυτή την τυπική εικόνα για να ευχαριστήσεις τον Ταύρο ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά να σκεφτείς γιατί μετά την αισιοδοξία και κάποια νέα γνωριμία, μπορεί να προσγειωθείς για να δεις τελικά αν όλα αυτά που έχεις εισπράξει από τους άλλους είναι έγκυρα.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Προσπαθείς γιατί αναγκαστικά θα μπεις στην υπηρεσία των άλλων ατόμων. Κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεις ότι συμφωνείς και ακολουθείς τα χνάρια τους αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς αρμονικά και κυρίως μέσα σε μεγάλο κύκλο.
Ερωτικά: Δίνεις το προβάδισμα στο άλλο άτομο γιατί θέλεις να το ευχαριστήσεις και παρόλο που έχεις άλλες επιθυμίες και έντονες ανάγκες προτιμάς να συμβιβαστείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπάθησε να μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλα άτομα ή με μια ομάδα που λειτουργεί καλύτερα, γιατί δεν κάνεις καλό σε εσένα με αυτές τις σκέψεις. Πάντως η προσπάθεια για αυτονομία συνεχίζει να είναι πολύ δυνατή.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Μαζεύεσαι αρκετά και ίσως νιώθεις ότι θα πρέπει να λειτουργήσεις μέσα στα πλαίσια των άλλων. Αισθάνεσαι ότι πολιορκείσαι από την οικογένεια και δεν μπορείς να ξεφύγεις κι αυτό μάλλον σου δημιουργεί τύψεις.
Ερωτικά: Εκείνο το συναίσθημα που έρρεε πολύ ίσως δεν είναι πια τόσο έντονο και να κυριαρχεί περισσότερο το καθήκον προς το πρόσωπο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο οργάνωση και αυτό είναι που σε κάνει να αγχώνεσαι για κάτι που θέλεις να κάνεις και να είναι αποκλειστικά δικό σου. Για αυτό θα ξεκινήσεις ακόμα και από σήμερα να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να σου την προσφέρει.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Έχεις μεγάλη υπομονή και μπορείς εύκολα να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ίσως ασχοληθείς περισσότερο με την οργάνωση του τραπεζιού στο σπίτι και να αναλάβεις όλα τα επιμέρους θέματα και ο χρόνος σου να είναι πολύ περιορισμένος για οτιδήποτε άλλο, εξαιτίας της τελειομανίας σου.
Ερωτικά: Η συγκίνηση που νιώθεις για ένα συγκεκριμένο άτομο είναι πολύ δυνατή γιατί σε έχουν πιάσει οι μεγάλες σου ευαισθησίες και αν σχετίζεσαι με ένα Ταύρο ή Σκορπιό θα αλλάξεις τελείως τις αρνητικές προσλαμβάνουσες που έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα πετύχεις τον στόχο σου και σήμερα μπορεί να κερδίσεις, αφού θα κουραστείς μεν αλλά θα πάρεις ανταμοιβή για τον κόπο σου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/72598-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-11-4#ixzz3Wzct5qkM

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X