Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 8 Μαΐου. Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα! Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 8 Μαΐου. Εξωστρέφεια και κοινωνικότητα! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 11 Απριλίου και ώρα 18:28, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, όλοι θα είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και εύκολα θα δημιουργούμε παρέες, όχι μόνο για να διασκεδάσουμε, αλλά και για να ανταλλάξουμε ιδέες ή ακόμα και να αποδράσουμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι επαφές και οι συναντήσεις με συγγενικά πρόσωπα θα γίνουν πιο συχνές, γεγονός που θα συμβάλει στην αποκατάσταση σχέσεωνπου έχουν «ψυχραθεί», ενώ οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, είτε φιλικές είτε συναισθηματικές, θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές.

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ερμή ευνοεί επίσης τις συνεργασίες, τα συμβόλαια, την αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ή και αυτοκινήτων.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Διδύμους


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (Κριοί,Λέοντες και Τοξότες).

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για σένα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές, που μπορεί να οδηγήσουν σε νέες συνεργασίες ή και μια νέα ερωτική σχέση, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό θα τονώσεις περισσότερο τη σχέση σου, μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις και σύντομες αποδράσεις. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλεΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου από τις 11 Απριλίου μέχρι και τις 8 Μαΐου. Το διάστημα αυτό, τα οικονομικά σου θα σημειώσουν σημαντική βελτίωση, καθώς η δυαδικότητα του ζωδίου, όπου θα βρεθεί η κυβερνήτης σου, πρόκειται να σου φέρει έσοδα από πολλαπλές πηγές, που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής, αλλά και να επιτρέψεις κάποιες σπατάλες στον εαυτό σου. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου θα τονώσει αισθητά την ψυχολογία σου. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν και στα επαγγελματικά σου, καθώς μπορείς τώρα να βρεις μια καλύτερη δουλειά, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στα προσόντα σου. Αν είσαι άνεργος, φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, γιατί ακόμα και μια εποχιακή δουλειά, θα σου αφήσει μεγάλα κέρδη. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 11 Απριλίου, ανεβάζει αμέσως την διάθεσή σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να χαλαρώσεις για λίγο από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να βγεις περισσότερο για διασκεδάσεις και ξεφαντώματα. Μετά από ένα διάστημα κάπως υποτονικό για σένα, τώρα και μέχρι τις 8 Μαΐου, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με πράγματα που τονώνουν την αισιοδοξία σου. Η αισθηματική σου ζωή θα πάρει μια πιο ευχάριστη τροπή και, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητάς. Αν πάλι αυτό το διάστημα σε ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά σου, τότε η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός σου θα σε κάνουν περισσότερο αποδοτικό, με αποτέλεσμα να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 


Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις τη χαρά μέσα από ατομικές ή παρασκηνιακές δραστηριότητες. Μέχρι και τις 8 Μαΐου η οικογένειά σου και τα πρόσωπα που θεωρείς «δικά» σου, θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τους αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου. Ακόμα και στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να συνεχίσεις να καταβάλεις προσπάθειες, κάποιες απογοητεύσεις ωστόσο, θα έχουν ως αποτέλεσμα να «απομονωθείς» κατά κάποιο τρόπο και να εργαστείς παρασκηνιακά, προκειμένου να μην διαρρεύσουν τα σχέδιά σου. Παρόλα αυτά, πρόκειται για μια θετική διέλευση, που θα σου επιτρέψει να οργανώσεις δημιουργικά και αποτελεσματικά τα βήματα, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 8 Μαΐου. Πρόκειται για ένα διάστημα έντονης κοινωνικότητας και αισιοδοξίας, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλούς στόχους σου, κυρίως χάρη σε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κάνεις. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες που θα προκύψουν αυτή την περίοδο, μπορούν να σε ανεβάσουν στην κορυφή. Ωστόσο, και παρά το «φορτωμένο» πρόγραμμά σου, παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να «αποτοξινωθείς» με σύντομες αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος, αναμένονται νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν, ίσως όμως βρεθείς σε δίλημμα για την τελική επιλογή σου. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου και στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μεγάλα διλήμματα σχετικά με την πορεία σου. Οι προτάσεις που θα δεχτείς μέχρι και τις 8 Μαΐου, θα είναι πολλές και οι περισσότερες από αυτές εξίσου αξιόλογες, με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορέσεις να κατασταλάξεις. Στον αισθηματικό τομέα, το διάστημα αυτό μπορεί να επανακάμψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να ενδώσεις στο φλερτ κάποιου ανωτέρου σου. Τυχόν συνεργασίες ή σχέσεις με άτομα του εξωτερικού, ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τι άλλο πρέπει να περιμένεις από τη μετακίνηση της Αφροδίτης; Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες με μία κλήση στο14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X