Στην Καλαμάτα ο Προκόπης Παυλόπουλος-Τι ευχήθηκε για την Ανάσταση; thumbnail

Στην Καλαμάτα ο Προκόπης Παυλόπουλος-Τι ευχήθηκε για την Ανάσταση;

Στην Καλαμάτα, στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Κυρίου, έκανε Ανάσταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την οικογένειά του.


Αμέσως μετά, φεύγοντας από το ναό με το Αγιο Φως, ο Προκόπης Παυλόπουλος έδωσε τις ευχές του. «Χριστός Ανέστη. Το άφατο θαύμα της ανάστασης του Κυρίου σημαίνει διαχρονικά το πέρασμα από το θάνατο στη ζωή. Εύχομαι το φετινό Πάσχα να σημάνει για όλους τους λαούς του κόσμου, για όλους τους λαούς της Ευρώπης και κυρίως για τον λαό μας, το οριστικό πέρασμα των καταξιώσεων του ανθρώπου μέσα από τη θωράκιση των απαράγραπτων θεμελιωδών του δικαιωμάτων και μέσα από την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. Χρόνια Πολλά», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Μαζί του, Ανάσταση έκαναν ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας και η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.


Ο κ. Παυλόπουλος, που βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα στο πατρικό του στην Πελρκανάδα της Μεσσήνης, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου έκανε βόλτα στην πλατεία της Καλαμάτας και συναντήθηκε με παλιούς του συμμαθητές μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.


Στην Μεσσηνία βρίσκονται για να γιορτάσουν το Πάσχα τόσο ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης στην Καλαμάτα, όσο και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς που έκανε Ανάσταση στο χωριό Πλατύ της Μεσσήνης. 


 


www.axortagos.gr
[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X