Πως ήταν η Έλενα Κουντουρά πριν 25 χρόνια (ΦΩΤΟ) thumbnail

Πως ήταν η Έλενα Κουντουρά πριν 25 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Το όνομά της ταυτίστηκε με μία από τις μεγαλύτερες και ακριβότερες εταιρίες καλλυντικών στον κόσμο. Το πρόσωπό της ταξιδεύει, μεταμορφωμένο από τον μεγάλο φωτογράφο, στιλίστα, art director και αρωματοποιό Serge Loutens, μέσα στον χρόνο.Το αποκλειστικό της συμβόλαιο με τη Shiseido καθόρισε την πορεία της και την έκανε την πιο δυνατή lasting image. Το CNN την είχε συμπεριλάβει στην λίστα με τα 10 top model του κόσμου. Η διεθνής καριέρα της Έλενας Κουντουρά που διήρκεσε από το 1984 μέχρι το 1996, ήταν πραγματική και στημένη πάνω σε γερές βάσεις.Με βάση της το Παρίσι ή Έλενα Κουντουρά κάθε φορά μεταμορφωνόταν στο αντικείμενο του πόθου του μεγάλου οίκου. Με οστεώδες πρόσωπο, εντυπωσιακά ζυγωματικά, ψηλά τόξα στα φρύδια και ψιλόλιγνη σιλουέτα ήταν αυτό που έδινε σάρκα και οστά στην ιαπωνικής αισθητικής και αφήγησης αναφορά του Serge Lutens που δημιουργούσε τις καμπάνιες της Shiseido.
 Οι φωτογραφίες του Serge Lutens, με σαφείς επιρροές από τουςΜονέ, Μοντιλιάνι και Πικάσο έχουν εκτεθεί σε κορυφαία μουσεία του κόσμου και μαζί τους και η φιγούρα της Έλενας Κουντουρά.Η σχέση της Ελενας Κουντουρά με τον Lutens αλλά και με τη Shiseido ήταν τόσο μεγάλη και δυνατή, που είναι  το μοντέλο με το μακροβιότερο συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία.


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X