Οι προβλέψεις της Κυριακής - Αγάπη είναι ο ασπασμός των Αγγέλων προς τα άστρα.  thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής – Αγάπη είναι ο ασπασμός των Αγγέλων προς τα άστρα.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Σήμερα η μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα μουντή για σένα και παρόλο που είναι Ανάσταση είναι ένα γεγονός που σε επηρεάζει σε επίπεδο ψυχικό. Εσύ είσαι προσηλωμένος/η σε υποχρεώσεις και στην οικογένεια. Δες την καλή πλευρά των πραγμάτων για να αναζητήσεις τουλάχιστον την ποιότητα μέσα από την καλή παρέα.
Ερωτικά: Μετά τις ξαφνικές αντιδράσεις οι οποίες σε βοήθησαν και έβαλες ένα τέλος στις ψευδαισθήσεις σου, νιώθεις τέτοια δύναμη μέσα σου και παρόλο που δεν πατάς γερά, κυρίως αν έχει σταματήσει να ρέει η συντροφική ενέργεια, έχεις δύναμη και πάνω από όλα αυτοεκτίμηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Σήμερα δεν είναι η ημέρα που θα μιλήσεις για δουλειές και για χρήματα. Απλά όσο μπορείς θα έχεις ποιότητα και έχεις διάθεση να αναβαθμίσεις την ζωή σου σε επίπεδο οικονομικό.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Η στρατηγική σου σήμερα είναι η γαλήνη και η ηρεμία μέσα στο σπίτι σου. Θα μαζευτείς με άτομα που αγαπάς και θα προσπαθήσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Ερωτικά: Αν εσύ νιώθεις αγάπη μέσα σου, τότε θα μπορείς να τη μεταδώσεις ακόμα και στο πρόσωπο που είναι μακριά σου. Αλλά και μόνος/η σου να είσαι ή δεν θα σε πειράζει καθόλου ή θα σκέφτεσαι θετικά για την ζωή σου και το μέλλον σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια εσωτερική αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό σε βοηθά να κερδίσεις πρώτα από όλα μια καλή σκέψη για το μέλλον σου η οποία βγαίνει και στο πρόσωπό σου.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Νιώθεις ότι χρειάζεται να δείξεις κάτι παραπάνω από αυτά που κάνεις για αυτό θα εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο οικογενειακό και κοινωνικό πλάνο. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και θα είναι το δώρο του Πάσχα σε σένα από το σύμπαν.
Ερωτικά: Με την είσοδο της Αφροδίτης νιώθεις ήδη τις πρώτες ηλεκτρικές εκκενώσεις να σε κτυπάνε και να σε βάζουν σε εκείνο το μαγνητικό σύννεφο που θα σε κάνει να είσαι πολύ επιθυμητός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση σου με το χρήμα δεν είναι και η πιο εύκολη αλλά σήμερα θα νιώσεις ότι κάτι αρχίζει να ρέει στην ζωή σου και ότι νέες προϋποθέσεις δημιουργούνται προκειμένου να κατακτήσεις τα καλά που σου ανήκουν.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε και σήμερα θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των άλλων γιατί θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, αφού θα προσπαθήσεις να σταματήσεις εκείνες τις περίεργες αντιδράσεις που νιώθεις μέσα σου.
Ερωτικά: Όσο και ανατρεπτικά γεγονότα να γίνονται, αν εσύ μέσα σου έχεις αγάπη θα σταματήσεις οτιδήποτε αρνητικό να συμβεί. Θέλει όμως συνειδητή προσπάθεια για να το πετύχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μη θέλεις να συνεχίσεις μια δουλειά με τον τρόπο που την κάνεις τώρα, αλλά σήμερα θα το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και ευτυχώς δεν θα σου χαλάσει τη μέρα.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Θα έχεις μια επιπλέον ευθύνη απέναντι στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σου ή σε κάποια που σε έχουν ανάγκη. Θα είναι λοιπόν ευκαιρία να δείξεις το καλό σου κομμάτι και από αυτό θα ανακουφιστείς και εσύ.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να αφιερωθείς σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που για σένα είναι η ένδειξη της αγάπης σου. Ίσως να αναπολείς ένα άτομο αλλά γρήγορα θα το σταματήσεις γιατί θα θέλεις να περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή είσαι στη φάση που ξεκινάς κάτι καινούργιο ακόμα και στην υπάρχουσα δουλειά σου, θα έχεις ένα σχετικό άγχος αλλά καλύτερα είναι να μη μιλάς για αυτό σήμερα.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Με την οικογένεια σήμερα θα έχεις μια καλή επικοινωνία και αυτό θα σε ικανοποιήσει γιατί θα δείξεις το δημιουργικό σου πρόσωπο.
Ερωτικά: Γίνεσαι αρκετά ανάλαφρος/η και θα κάνεις κάποιες συζητήσεις που ίσως έχουν και μια χροιά ευαίσθητη και κυρίως προστατευτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς μέσα στα πλαίσια και στην καλή φόρμα που είχες όλη αυτή την εβδομάδα, γιατί εκτιμάς περισσότερο τα προσόντα σου και αυτό σου δίνει δύναμη και θετική σκέψη ότι μπορείς να τα καταφέρεις.


 Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/72656-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-12-4#ixzz3X5O0e0P2

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X