Στις Σπέτσες έκανε ανάσταση η οικογένεια του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου thumbnail

Στις Σπέτσες έκανε ανάσταση η οικογένεια του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Στο μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στις Σπέτσες, έκαναν Ανάσταση ο τέως βασιλιάς  Κωνσταντίνος, η σύζυγός του Άννα Μαρία και ο γιος τους Νικόλαος με τη σύζυγο του Τατιάνα Μπλάτνικ


Στο μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στις Σπέτσες, έκαναν Ανάσταση ο τέως βασιλιάς  Κωνσταντίνος, η σύζυγός του Άννα Μαρία και ο γιος τους Νικόλαος με τη σύζυγο του Τατιάνα Μπλάτνικ.Μαζί με το δήμαρχο του νησιού, Παναγιώτη Λυράκη, ασπάστηκαν το Ευαγγέλιο από τα χέρια του αρχιμανδρίτη Γρηγόριου Νανακούδη, και έλαβαν το Άγιο Φως.

Μαζί με τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού έψαλαν το Χριστός Ανέστη. Μιλώντας στο protothema.gr, ευχήθηκαν καλό Πάσχα και Χριστός Ανέστη σε όλους τους Έλληνες.Μάλιστα, η τέως βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο νησί και στην περιφορά του Επιταφίου.Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την τελετή επιβιβάστηκαν στο σκάφος τους και επέστρεψαν στο Πόρτο Χέλι, όπου δείπνησαν οικογενειακώς. 


http://www.protothema.gr/

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X