Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου 2015-Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 13 ως 19 Απριλίου 2015-Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Πάντα υπάρχει η ελπίδα ότι κάτι θα συμβεί, που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που τόσο πολύ αγαπάς, ή που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ένα μεγάλο όνειρο, στο οποίο πραγματικά πιστεύεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου! Η εβδομάδα 13-19 Απριλίου σε βοηθά πραγματικά να βρεις την δύναμη που υπάρχει μέσα σου, σου δίνει το ερέθισμα να σκεφτείς ώριμα κάποιες καταστάσεις και να κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον σου! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 18 Απριλίου, στο ζώδιο του Κριού!

Νέα Σελήνη στον Κριό: Ώρα να πας παρακάτω!


Η εβδομάδα μετά το Πάσχα χρωματίζεται από την ανάγκη μας να πάμε παρακάτω, να κάνουμε νέα σχέδια για τη ζωή μας, να γεμίσουμε και πάλι με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και διάθεση για αλλαγή! Η Νέα Σελήνη του Απριλίου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού το Σάββατο στις 18 του μήνα και μπορεί πραγματικά να δώσει αέρα ανανέωσης, δράσης και περιπέτειας! Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), θα δεχθούν ξαφνικές προκλήσεις που θα τους αλλάξουν τη ζωή! Οι Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, θα απολαύσουν νέες εμπειρίες!

Ο Ερμής στον Ταύρο: Τα απλά λόγια είναι και τα καλύτερα!


Επιστρέφοντας από το Πάσχα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τα πράγματα με έναν τρόπο διαφορετικό. Μετά από μία περίοδο, που οι ειδήσεις, τα μηνύματα και οι επικοινωνίες εξελίσσονταν σε πολύ γρήγορο ρυθμό, όμως δεν σου έδιναν την ασφάλεια ή τις απαντήσεις που ήθελες, έρχεται η στιγμή, τα λόγια να αποκτήσουν επιτέλους ουσία! Την Τρίτη στις 14 Απριλίου, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, σε μία θέση που θα σε κάνει να κουβεντιάσεις με απλά και κατανοητά λόγια και να νιώσεις πιο όμορφα, από την ροή των συζητήσεων και των επαφών σου! Αν ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) ή ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) μπαίνεις σε μία περίοδο που επικοινωνιακά θα βρίσκεσαι στα φόρτε σου!

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Οι σχέσεις απαιτούν θυσίες…


Την Τετάρτη στις 15 Απριλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Αυτή την ημέρα θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες και ανώριμες συμπεριφορές. Θα σκληρύνεις, θα δεις τα πράγματα πιο σοβαρά και λογικά και θα μαζευτεί για λίγο ο ενθουσιασμός σου! Θα σκεφτείς πως τα ερωτικά παιχνίδια είναι όμορφα, αρκεί να ακολουθείς μία πιο σταθερή πορεία… Αυτή την σταθερή πορεία θα αναζητήσεις κιόλας. Μία προσωρινή κρίση στα αισθηματικά σου θα περάσεις εσύ που είσαι ζώδιο του Μεταβλητού Σταύρου (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) και έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου!

 


Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα!


Το Σάββατο στις 18 Απριλίου, τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), θα είναι μέσα στις φούριες και στις υπερβολές! Θα νιώθουν σαν να πρωταγωνιστούν σε υπερπαραγωγή γεμάτη δράση, περιπέτεια, ένταση αλλά και πολύ έρωτα. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Δία και κανείς δεν θα μπορεί να συμμαζέψει το πείσμα, την ένταση, την σπατάλη αλλά και τον ερωτισμό! Αυτή η αστρολογική όψη όμως, μπορεί πραγματικά να εξιτάρει και να φέρει απόλαυση σε όποιον το έχει πραγματικά ανάγκη!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Τι γλυκό να σ’ αγαπούν και να σου το λένε!


Ένα πολύ όμορφο τραγούδι λέει πως… είναι πολύ γλυκό να σ’ αγαπούν και να σου το λένε… Την Κυριακή στις 18 Απριλίου πολύ θα ακούσουν όμορφα λόγια, τα οποία θα είναι πραγματικά από καρδιάς! Θα υπάρξουν μηνυματάκια και ερωτικές εξομολογήσεις που θα φέρουν δυνατά καρδιοχτύπια! Ο Ερμής από τον Ταύρο θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και οι τυχεροί αυτής της όψης θα είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Άστατα ερωτικά παιχνίδια…


Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ίδιο πλανήτη, δηλαδή τον Ποσειδώνα. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς, του α’ δεκαημέρου, είναι αυτοί που πρέπει να μην πιστέψουν όλα όσα θα ακούσουν… Η αισθηματική τους ζωή μπορεί να γίνει πολύ άστατη και απατηλή, όπου λίγο αργότερα θα τους απογοητεύσει!

 

Αφού είδαμε τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας, ήρθε η ώρα να δούμε τις εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων, μέσα από τον στίχο αγαπημένων τραγουδιών! Άκουσε το τραγούδι που σου ταιριάζει για την εβδομάδα 13-19 Απριλίου 2015 και ξεκίνησε τις δημοσιεύσεις και τις αφιερώσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Καιρός να πάμε παρακάτω – Αντώνης Ρέμος»

«Άντε καρδιά μου κι άσπρο πάτο, καιρός να πάμε παρακάτω. Αν θέλει ας φύγει, αν θέλει ας μείνει, δε θα πεθάνω εγώ για κείνη….»! Η μοναδική ευκαιρία βρίσκεται στα χέρια σου αγαπητέ Κριέ… Μετά τις εκλείψεις και τις δυσαρμονικές όψεις που επηρέαζαν το ζώδιό σου, έρχεται η ώρα να καταφέρεις να πας παρακάτω χωρίς να σε νοιάξει απολύτως τίποτα! Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, σου ανοίγει νέα ερωτικά κεφάλαια και σε βοηθά να ξεπεράσεις τον πόνο και την απογοήτευση της περασμένης περιόδου! Υπάρχουν οι λόγοι για να ανέβεις συναισθηματικά, αλλά και… οικονομικά! Ποια ευκαιρία έρχεται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΑΥΡΟΣ

«Για σένα – Γιάννης Κότσιρας»

«Έφτιαξα κόσμο στην παλάμη μου βαθιά έβαλα χρώματα κι αστέρια και βουνά και με τα κύματα ζωγράφισα νησιά, μόνο για σένα… έτσι που σου ‘σβησα στα χείλη τη σιωπή, τον ήλιο κρέμασα στου κόσμου το σχοινί, να ταξιδεύει μέσα στη θάλασσα η ψυχή πάντα για σένα… Κι όπως θα στάζουν τα φεγγάρια στο νερό, θα κλέψω χρώμα και θα φτιάξω ουρανό, για να πετάξω μ’ ένα χάρτινο φτερό μαζί με σένα…» Το ευχάριστο νέο της εβδομάδας είναι ότι ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, πραγματοποιώντας μία θετική όψη με τον Ποσειδώνα! Γεμίζεις σκέψεις, συναισθήματα, ρομαντισμό και με την επιθυμία να εκφράσεις εδώ και τώρα όλα όσα υπάρχουν μέσα σου! Παράλληλα, ο Άρης από το ζώδιό σου, δεν σου επιτρέπει να το βάλεις κάτω, αλλά σε παροτρύνει να κυνηγήσεις αυτό που θέλεις, με όλο το ερωτικό ταμπεραμέντο που διαθέτεις! Θα καταφέρεις να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δύο ψέματα – Αντώνης Ρέμος»


«Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω, θα σου πω δυο ψέματα, ένα πως δε σ' αγαπάω κι ένα πως σε ξέχασα. Κι αν ρωτήσεις πώς περνάω, θα σου πω δυο ψέματα, ένα πως δε σ' αγαπάω κι ένα πως σε ξέχασα! Αν καμιά φορά βρεθούμε η ανάσα θα κοπεί, ούτε λέξη δεν θα πούμε μα, θα τα 'χουμ' όλα πει κι αν φωνάξω τ' όνομά σου, θα κοιτάξεις στα κλεφτά και θα κάνεις, για φαντάσου, πως δε με θυμάσαι πια»! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δεν θα κάτσει φρόνιμα αυτή την εβδομάδα, αλλά θα σε δοκιμάσει, αγαπητέ Δίδυμε… Η αντίθεσή της με τον Κρόνο, σου θυμίζει πως κάτι έχει τελειώσει και ότι εσύ πρέπει να πας παρακάτω. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να λες ψέματα ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό, αφού φοβάσαι να παραδεχτείς αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι! Συμβουλέψου τους αστρολόγους του Myastro για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Πάντα και παντού μαζί σου – Δήμος Αναστασιάδης»

«Πάντα και παντού μαζί σου θα ‘μαι εγώ, γιατί σ' αγαπώ. Τίποτα στο τώρα δε με είχε θα πω, μα για σένα ζω πάντα και παντού με σένα, σ' όποια ζωή θα με πας εσύ πάρε με άνευ όρων σ' ουρανό ή βυθό, είσαι πάθος κρυφό που για πάντα θέλω… Ήρθες κι αλλάζω εαυτό»! Πάντα και παντού αυτή την εβδομάδα θα σκέφτεσαι την αγάπη και θα αφήνεσαι άνευ όρων στα πάθη σου, χωρίς να σκέφτεσαι τα λάθη σου! Ο Ερμής από τον Ταύρο, φέρνει ειδήσεις που ανοίγουν την καρδιά σου, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ποσειδώνα! Ποια νέα έρχονται να σε αναστατώσουν; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ ΣΤΟ 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X