Ανέστης: «Όλα ξεκινάνε από το μηδέν»

Ο Γιάννης Ανέστης με δηλώσεις του στη Nova μίλησε για τα play off που πλησιάζουν, τη διαφορά που έχει η ΑΕΚ από τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ στάθηκε και στον Ηρακλή, την ομάδα που ξεχώρισε από τον όμιλο του Βορρά στη Football League.
 
«Πρώτος στόχος μας ήταν από την πρώτη στιγμή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο στη βαθμολογία για να μπούμε με μεγάλη διαφορά στα πλέι οφ. Αυτό έγινε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα στα play off είναι το ίδιο όπως και στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο 23χρονος γκολκίπερ στο Novasports και στη συνέχεια μίλησε για το πλεονέκτημα της ομάδας του: «Η διαφορά μας δίνει ένα αβαντάζ, αλλά εμείς θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι όλοι αρχίζουμε από το μηδέν για να πετύχουμε τον στόχο μας, να κερδίσουμε και να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στη Super League»

Καταλήγοντας, ο Ανέστης αναφέρθηκε και στους αντίπαλους της ΑΕΚ από τον 2ο όμιλο: «Ο Ηρακλής είναι η καλύτερη ομάδα του άλλου ομίλου, αλλά εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Όταν εμείς είμαστε καλοί μέσα στο γήπεδο δε φοβόμαστε κανέναν».

Σχετικά άρθρα