Ζαρντίμ: «Ισχυρότερη η Γιουβέντους από την Άρσεναλ»

Η Μονακό ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Γιουβεντους στα προημιτελικά του Champions League και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ με δηλώσεις του ενόψει του αγώνα φρόντισε να επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι η ιταλική ομάδα είναι καλύτερη από την Άρσεναλ, την οποία απέκλεισε η Μονακό στον προηγούμενο γύρο.

«Η Γιουβέντους έχει ποιότητα και εμπειρία, έχουν παίκτες με εξαιρετικό βιογραφικό, όλοι μεγαλύτεροι από 23 ετών. Μπορούμε να πούμε πως είναι το φαβορί, αλλά θα παίξουμε όπως κάνουμε πάντα, δείχνοντας σεβασμό στους αντιπάλους μας προσπαθώντας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό το παιχνίδι είναι δυσκολότερο από αυτό με την Άρσεναλ, επειδή η Γιουβέντους έφτασε στους «8» οπότε είναι ισχυρότερη από την Άρσεναλ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Φτάσαμε στα προημιτελικά επειδή το αξίζαμε. Πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλο και αποκλείσαμε μία ομάδα σαν την Άρσεναλ στον προηγούμενο γύρο. Δεν είμαστε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, αξίζουμε σεβασμό και να θεωρούμαστε μία από τις υπόλοιπες ομάδες των προημιτελικών», κατέληξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σχετικά άρθρα