Γιούβε και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

106. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΟΝΑΚΟ 1 1.40
Οταν η πρωτοπόρος και σίγουρη πρωταθλήτρια της Σέριε Α χάνει από την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Πάρμα δεν χρειάζονται πολλά για να αντιληφθεί κανείς που έχουν το μυαλό τους οι παίκτες της “Βέκια Σινιόρα”. Δυνατή και ορμητική στην έδρα της θα πιέσει ασφυκτικά τη Μονακό από το πρώτο λεπτό. Θα πεί κανείς ότι οι Μονεγάσκοι νίκησαν στο “Εμιρέιτς” την εξαιρετική Αρσεναλ γιατί να μην το καταφέρουν και στην Ιταλία; Διότι οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι ταλαντούχοι στο επιθετικό κομμάτι και να τους αρέσει να δημιουργούν φάσεις αλλά πίσω δεν είναι σε καμία περίπτωση αφελείς. Η “Γιούβε” θα προσέξει τα μετόπισθεν και θα ψάξει τουλάχιστον το ένα γκολ που θα τις δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μονακό είναι καλή στην κόντρα αλλά αυτό δεν φτάνει, επιπρόσθετα η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο από τα συνεχόμενα ματς.
115. ΓΕΟΒΙΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2 1.65
Επειτα από τα αποτελέσματα του Μ. Σαββάτου η γηπεδούχος υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β’ Αγγλίας. Το μοναδικό θετικό για την Γέοβιλ ήταν πως με το 1-1 που παραχώρησε στην Νοτς Κάουντι έδωσε τέλος στο οδυνηρό σερί των επτά συνεχόμενων ηττών. Κατά τα άλλα η διοίκηση προχωρά ήδη στο σχεδιασμό της νέας σεζόν αρχίζοντας με τον έμπειρο Πολ Στάροκ στον πάγκο. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο εκτός έδρας 2-2 με την Ολνταμ. Παρέμεινε για τρίτη αγωνιστική αήττητη και πλέον με το (ενδεχόμενο) τρίποντο στο “Χούις Πάρκ” σφραγίζει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Εχει φορμαριστεί στο κατάλληλο χρονικό σημείο η φιλοξενούμενη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει κανείς κόντρα στο πιθανό που δεν είναι άλλο από τη νίκη της Σέφιλντ.
128. ΓΟΥΙΚΟΜ-ΕΞΕΤΕΡ ΟΒΕΡ 1.90
 
Η άνεση στο σκοράρισμα που δείχνει τον τελευταίο μήνα η γηπεδούχος έφερε βαθμούς που την διατήρησαν στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Β’ Αγγλίας, θέση που θέλει να διατηρήσει έτσι ώστε να ακολουθήσει τις Στριούσμπερι και Μπέρτον στην Α’. Προέρχεται από νίκη 2-1 κόντρα στην ουραγό Τσέλτεναμ βγάζοντας και πάλι αρκετά αμυντικά ζητήματα άλλωστε έχει δεχτεί εννέα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η Εξετερ υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της 2ης Στριούσμπερι, έχασε με 4-0 δίνοντας τέλος στο εξαιρετικό αήττητο σερί των επτά τελευταίων αγωνιστικών αλλά δεν έχει απολέσει τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ. Απέχει τρείς βαθμούς από την 7η θέση και θα παλέψει για τη νίκη καθώς εκτός έδρας είναι ισχυρή και σκοράρει με άνεση. Περιμένω ανοικτό ματς ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες που μπορούν να φέρουν το όβερ.

Σχετικά άρθρα