«Περιμένουμε τον Σαββίδη για το αθλητικό κέντρο»

Ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τα επόμενα βήματα αναφορικά με το αθλητικό κέντρο που θέλει να δημιουργήσει ο Ιβάν Σαββίδης στην περιοχή.

“Θα εκδοθεί ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως μετά την αποπληρωμή των χρεών. Είμαστε πανέτοιμοι με το που μας πούνε ότι υπάρχει το ελεύθερο να βγάλουμε την προκήρυξη. Περιμένουμε το πράσινο φως του Σαββίδη. Στα τέλη του Απρίλη θα  υπάρξει η ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:
“Θα χρειαστεί 40 μέρες για να κατοχυρωθεί. Από εκεί και πέρα είναι ζητήματα δικά τους. Για να φτάσουμε εδώ φάγαμε ενάμιση χρόνο. Μου δίνει μεγάλη χαρά, πάντως, που θα αναβαθμιστεί η περιοχή  και θα δουλέψουν άνθρωποι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτή τη χώρα είναι η ανεργία. Έχει σημασία να είσαι σωστός. Θα  ανοίξει και δρόμος που θα συνδέει τη Χαλκιδική με το γήπεδο και από εκεί θα βγαίνει στο δρόμο για Ταγαράδες και Βασιλικά. Από την πόλη θα υπάρχει πρόσβαση σε επτά λεπτά ακριβώς. Θέλουμε να γίνει επένδυση, να δουλέψει ο κόσμος και μετά να υπάρχει  μόνιμο προσωπικό που θα αποκομίζει μεροκάματο για τις οικογένειές του”.

Σχετικά άρθρα