Οι προβλέψεις της Πέμπτης - Αυτός που αγαπάει, ξέρει να χάνεται και να ξαναβρίσκεται.   thumbnail

Οι προβλέψεις της Πέμπτης – Αυτός που αγαπάει, ξέρει να χάνεται και να ξαναβρίσκεται.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Όσο και να θέλεις δεν θα είσαι τόσο πολύ στο τώρα γιατί θα επηρεαστείς από διάφορες καταστάσεις και μπορεί να παραπαίεις από εδώ και από εκεί. Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βγεις γρήγορα από την νιρβάνα σου και θα δράσεις όσο μπορείς πιο δυναμικά.
Ερωτικά: Ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοικτά και κυρίως προσπαθείς να βιώσεις νοερά μια ουτοπική κατάσταση γιατί κάπου έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να πιάσεις το άλλο άτομο με μια ρομαντική χροιά. Ίσως να μην είναι αυτή η πραγματικότητα αλλά είναι η ανάγκη σου για τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να νιώθεις ότι όλα είναι στον αέρα και να μην υπάρχει κάτι που μπορείς να στηριχτείς. Ίσως το καλύτερο είναι να βάλεις κάποιες βάσεις και να τις φορτίσεις με πολύ συναίσθημα για να πετύχεις τον σκοπό σου.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Αφήνεσαι σε ό, τι γίνει και επειδή νιώθεις κόπωση πιθανόν να μην αγωνιστείς τόσο δυνατά όπως τις άλλες ημέρες. Παρόλο που ο Άρης και ο Ερμής είναι πλέον στο ζώδιό σου εσύ όλα τα δικαιολογείς και πιστεύεις ότι πρέπει να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Ερωτικά: Αναβάλλεις, αναβάλλεις και τελικά όλο στο ίδιο σημείο βρίσκεσαι. Πιθανόν να είσαι λίγο μπλεγμένος/η σε σκέψεις και συναισθήματα που αντί να σε πάνε μπροστά, σε κάνουν να νιώθεις χαοτικά και να μην ξέρεις προς τα πού να κινηθείς. Σαν να περιμένεις ένα χέρι να σε σπρώξει και να σε κάνει να λειτουργήσεις κι αυτό δε γίνει, θα περιμένεις και θα φαντάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αφήνεσαι και όπου σε πάει το ρεύμα αλλά νιώθεις καλά, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει γιατί δεν αγχώνεσαι.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Αναβάλλεις συνέχεια κάθε σου δραστηριότητα γιατί δεν θέλεις να μπλεχτείς περισσότερο ή κάπου χάνεσαι με σκέψεις και είσαι περισσότερο καλλιτεχνικός/η και δημιουργικός/η γιατί τα υπόλοιπα τα βαριέσαι.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ μάλλον σε αποπροσανατολίζει αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από κοντά του γιατί κάποιες σκέψεις ιδιαίτερες σε παροτρύνουν να περάσεις σε μια φαντασίωση. Με τον Τοξότη μπορεί να μπερδεύεστε μεταξύ σας γιατί χάνεστε και οι δυο, αντίθετα με τον Καρκίνο όλα είναι πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια ιδανική κατάσταση η οποία μπορεί να μην είναι και τόσο πρακτική αλλά εσύ θέλεις να γίνουν όλα εύκολα, έστω και για λίγο.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Η ενασχόλησή σου με πράγματα που σου προκαλούν ηρεμία, γαλήνη και νοσταλγία θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο το άγχος και την ανησυχία σου για όλα τα τρέχοντα θέματα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο είναι αρκετά μπερδεμένη γιατί δεν ξέρει κανένας σας τελικά τι θέλει από τον άλλο αλλά και με ποιο τρόπο να το ζητήσει. Οπότε μένετε σε κάποιες συναισθηματικές αναφορές οι οποίες είναι αρκετά πρόχειρες ή πολύ ονειρικές γιατί απέχει η πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν νιώθεις καλά μπορούν πολλά πράγματα να γίνουν γιατί χαλαρώνεις και δεν ανησυχείς όπως παλιά. Μια δουλειά που σχετίζεται και με το εξωτερικό θα σε ευχαριστήσει και θα σου δώσει και πάλι νέες προοπτικές.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Όσο και να ανησυχείς και να έχεις άγχος για τις υποθέσεις σου, τελικά βρίσκεις τρόπο να μην βλέπεις και πολύ τα προβλήματα και συγκεντρώνεσαι ακόμα και σε πράγματα πολύ επιφανειακά. Είναι καλή ημέρα να κάνεις τον απολογισμό σου ή να μιλήσεις και να βγάλεις τα εσώψυχά σου σε ένα άλλο άτομο που ίσως να είναι και ειδικό.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι τι θα κάνεις με τον Ιχθύ που ενώ τον θέλεις γιατί περνάτε καλά μαζί, δεν μπορείς να τον βάλεις σε καλούπι γιατί σου ξεγλιστράει σαν χέλι. Αυτό ίσως να σε κουράζει γιατί έχεις ανάγκη από σταθερότητα. Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα χωρίς όμως να υπόσχεται κάτι παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ περιμένεις κάτι το πολύ ανάλαφρο μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσεις και να καταλάβεις ότι η αλήθεια βρίσκεται αλλού οπότε θα προσαρμοστείς ανάλογα με τις συνθήκες.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Ενώ μπορεί να έχεις ένα ξαφνικό θυμό με τους γύρω σου, δεν τον βγάζεις και τον κρύβεις καλά. Περισσότερο επικρατεί το συναίσθημα της λύπησης ή της μεγάλης συναισθηματικής εξάρτησης.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να κάνεις πίσω σε πράγματα που σε ενοχλούν γιατί τα βλέπεις και επαναστατείς, τελικά προσαρμόζεσαι σε όλα και υποχωρείς ακόμα και στην σκληρή συμπεριφορά ενός Κριού ή Σκορπιού.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν γίνεται να πάρεις αποφάσεις γιατί δείχνεις ότι δεν μπορείς να στηριχτείς τόσο πολύ στα πόδια σου και μάλλον έχεις ανάγκη από την γνώμη ή την παρουσία άλλων ατόμων.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/72810-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-16-4#ixzz3XSvZzusq

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X