Σοκολατάκια με δημητριακά light!

<p><span><strong>Υλικά:</strong></span></p>
<p>150 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα<br />1 κ.σ. σταφίδες<br />2 κ.σ. αμύγδαλα καβουρντισμένα<br />(ψίχα καθαρισμένη)<br />2 κ.σ. δημητριακά (νιφάδες ρυζιού με σιτάρι ολικής άλεσης)</p>
<p><span><strong>Εκτέλεση:</strong></span></p>
<p>1. Ψήνουμε τα καθαρισμένα αμύγδαλα σε μικρό ταψί στους 200oC για 10΄, να ροδίσουν ελαφρά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.<br />2. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε στη σοκολάτα τα αμύγδαλα, τα δημητριακά και τις σταφίδες. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά να καλυφθούν από τη σοκολάτα όλα τα υλικά.<br />3. Ακουμπάμε κουταλιές από το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να γίνει σκληρή η σοκολάτα.<br />4. Διατηρούμε τα σοκολατάκια σε αεροστεγές κουτί.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>http://www.shape.gr/</p>

Σχετικά άρθρα