Το μήνυμα της μάνας του Νταβίντ Λουίζ!

Δεν άντεξε η μητέρα του Νταβίντ Λουίς με όσα… γράφτηκαν και «ακούστηκαν» για τον γιο της μετά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπαρτσελόνα και τα όσα… τράβηξε ο Βραζιλιάνος άσος από τον Λουίς Σουάρες! 

Η Ρεγκίνα Σέλια αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στο «Instagram» για τον γιο της, για όσους το… τράβηξαν με την καζούρα και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Έχω ένα γιο και πάντα θα τον έχω. Το κεφάλι ψηλά και κοιτάμε μπροστά. Ο Θεός τα ξέρει όλα. Ποιοι είμαστε εμείς που θα σε κρίνουμε; Σε αγαπώ για πάντα, στα καλά παιχνίδια και ακόμα περισσότερο σε αυτά που δεν πήγαν καλά».

«Πολεμιστή μου, η κριτική έρχεται ακόμα και όταν είσαι σωστός. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τι λένε ή τι δε λένε, αλλά το ότι αυτοί που σε θαυμάζουν, αυτοί που χαίρονται για σένα ξέρουν ότι έδωσες τα πάντα. Η ζωή είναι γεμάτη χτυπήματα και αποτυχίες. Αγάπη μου, είμαστε πολύ περήφανοι για σένα και ανεξάρτητα από οτιδήποτε άλλο, είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε. Σε αγαπάω, πολεμιστή μου, με κάνεις συνέχεια περήφανη…».

Να θυμίσουμε πως ο Νταβίντ Λουίς κλήθηκε να μπει στον αγώνα στη θέση του Τιάγκο Σίλβα (τραυματίστηκε) χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος και… εκτέθηκε από τον Λουίς Σουάρες στα δυο γκολ που σημείωσε ο Ουρουγουανός άσος!!! Βλέπετε, του έκανε δυο… ποδιές, περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του!

Σχετικά άρθρα