«Με χαροποίουν οι 28 ασίστ και η καλή άμυνα»

Στις 28 ασίστ που έδωσε απόψε η ΤΣΣΚΑ στην δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης και όχι στα 14/27 τρίποντα.

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας εξήγησε σχετικά με την διαχείριση της μεγάλης σε έκταση νίκης στον πρώτο αγώνα: «Δουλέψαμε στο θέμα του μυαλού και συζητήσαμε γι’ αυτό. Οι παίκτες είναι άνθρωποι και αν δεν διαχειριστείς σωστά τα συναισθήματά σου μπορεί να έχεις πρόβλημα, ειδικά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, που παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα».

«Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι και κάναμε δίκαια το 2-0», σχολίασε στην συνέχεια ο Ιτούδης και επισήμανε: «Διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν από μακρινή απόσταση και σήμερα τα περισσότερα τρίποντα ήταν ελεύθερα. Τα ποσοστά μας στα τρίποντα δεν διαφέρουν πολύ από το πρώτο παιχνίδι. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι είχαμε 28 ασίστ και καλή άμυνα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι».

«Προφανώς υπάρχουν διαφορές όταν παίζεις εντός και εκτός έδρας», δήλωσε ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ για την συνέχεια της σειράς, που μεταφέρεται την προσεχή Δευτέρα (20/4) στην Αθήνα και τόνισε: «Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας και θα δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που είδαμε. Πρέπει να δούμε αν ο Σλότερ θα παίξει, που πιστεύω πως θα παίξει. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος στην έδρα του, έχει πολύ καλύτερα ποσοστά και παίρνει δύναμη από τον κόσμο του, κάτι που έδειξε με τις μεγάλες νίκες που πέτυχε φέτος στο ΟΑΚΑ. Είμαστε στο 2-0, τίποτα περισσότερο από αυτό, γιατί υπάρχει συνέχεια». 

Σχετικά άρθρα