Μαυροειδής: «Να επιβάλουμε το ρυθμό μας»

Μέσω του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στην προσεχή (18/4) αναμέτρηση της Κηφισιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως στόχος της ομάδας των Βορείων Προαστίων είναι η συνεχής βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της.
Αναλυτικά:
«Καλημέρα σας και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία πάνω απ όλα και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας!
Ξεκινώντας την επικοινωνία μας θα ήθελα να ευχηθώ στον συμπαίκτη μου, Γιάννη Ψαθά και την σύζυγο του Αναστασία, να τους ζήσει η κοράκλα που απέκτησαν την Πέμπτη (16/04). Να είναι καλότυχο το παιδάκι τους και να το δουν όπως επιθυμούν! Πιστεύω ότι η γέννηση της κόρης του, θα δώσει και στο Γιάννη ώθηση για μια σούπερ εμφάνιση το Σάββατο και ελπίζω να αποδειχθεί και γούρικη για την ομάδα!
Αυτά με τα ευχάριστα της ομάδας και πάμε τώρα στα αγωνιστικά καθώς το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο μας με τον ΠΑΟΚ. Εμείς βέβαια καλούμαστε να δείξουμε αγωνιστική ετοιμότητα παρά το γεγονός ότι προερχόμαστε από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων.
Φυσικά όλο αυτό το διάστημα η ομάδα δεν καθόταν. Πήραμε τις απαραίτητες ανάσες μας από την διακοπή, όμως δουλέψαμε αρκετά και σκληρά όλες αυτές τις ημέρες. Η ομάδα μάλιστα άφησε και πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά που έδωσε πριν το Πάσχα με το Ρεθυμνο και την ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι είχε και πολλές απουσίες στα συγκεκριμένα παιχνίδια.
Σε ότι αφορά τον Σαββατιάτικο αγώνα, όπως είπα και πριν είναι πολύ δύσκολος καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα και στα δυο κομμάτια του γηπέδου με μεγάλη αθλητικότητα και θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό και να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό ριμπάουντ.
Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να έχουμε υπομονή, να κάνουμε σωστές επιθέσεις, να επιτεθούμε και από μέσα και απ έξω και να βάλουμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να αποφύγουμε τα λάθη που θα δώσουν πλεονέκτημα στον αντίπαλο.
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε του πρωταθλήματος και αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε τη χρονιά βελτιώνοντας την εικόνα μας. Μια νίκη επί της τρίτης καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ σε αυτό! Καλό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο και θα τα ξαναπούμε σύντομα».

Σχετικά άρθρα