Η Cher πεθαίνει! Τάσεις αυτοκτονίας και κατάθλιψη thumbnail
Συγκλονίζει το δημοσίευμα του περιοδικού National Enquirer, που φέρει τη Cher να έχει... παραλύσει από κατάθλιψη και αυτοκτονικές σκέψεις, καθώς έχει νααντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, την καθοδική πορεία της καριέρας της αλλά και τις κάκιστες σχέσεις με τα παιδιά της, τους γείτονές της και όποιον την πλησιάζει... .

Η Cher πεθαίνει! Τάσεις αυτοκτονίας και κατάθλιψη

Συγκλονίζει το δημοσίευμα του περιοδικού National Enquirer, που φέρει τη Cher να έχει… παραλύσει από κατάθλιψη και αυτοκτονικές σκέψεις, καθώς έχει νααντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας, την καθοδική πορεία της καριέρας της αλλά και τις κάκιστες σχέσεις με τα παιδιά της, τους γείτονές της και όποιον την πλησιάζει… 

Πριν από μερικούς μήνες σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η σταρ πάσχει από τη νόσο Epstein-Barr, μία μόλυνση από ιό στα νεφρά, που της προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια και καρδιακά προβλήματα και πως δίνει αγώνα να παραμείνει στη ζωή. 

Νέο δημοσίευμα τώρα φέρει τη Cher να αργοπεθαίνει κι όπως λένε οι φίλοι της η κατάθλιψη της έχει στερήσει τη θέληση για τη ζωή και πως ζει τις τελευταίες τραγικές μέρες της.Η παγκόσμια περιοδεία της ακυρώθηκε προκαλώντας της επιπλέον στρες και στεναχώρια, ενώ επιπροσθέτως έχει συγκρουστεί με τον γιο της Elijah Blue Allman καθώς τον έδιωξε μαζί με τη σύζυγό του από τη βίλα της στο Μαλιπού. 

Πηγή αναφέρει στο National Enquirer: "Είναι σχεδόν 70 χρονών και κουράστηκε να δίνει μάχες για όλους, για την οικογένειά της, για τους γείτονές της. Είναι απίστευτα στεναχωρεμένη"

Άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της επιβεβαίωσαν ότι οι γιατροί παρείχαν στη Cher μόνιτορ για να παρακολουθεί την κατάσταση της καρδιάς της  καθώς η υγεία της φθίνει μέρα με την ημέρα.
 
Ωστόσο το δημοσίευμα του National Enquirer διαψεύδουν άλλα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και site που σχολιάζουν πως η σταρ δεν έχει κανέναν σκοπό να αυτοκτονήσει και επικαλούμενα τη δήλωση του εκπροσώπου της η Cher βρίσκεται στη Βραζιλία όπου θα της απονεμηθεί βραβείο και σχεδιάζει να επανέλθει στη σκηνή και την περιοδεία της. "Έχει καλή διάθεση και ισορροπία στην ψυχική της υγεία".


www.real.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X