Τιμά την οικογένεια Αμερικάνου ο Κοντονής

Την οικογένεια του Γιώργου Αμερικάνου θα τιμήσει αύριο (18/4) ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στο πλαίσιο της διαδικασίας απόσυρσης της φανέλας του «Παγκόσμιου» από την ΑΕΚ, πριν την έναρξη (17:00) της αναμέτρησης με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Η ανακοίνωση της Ένωσης για την τελετή και την διάθεση των εισιτηρίων για την αυριανή συνάντηση:
«Λιγότερο από μια ημέρα απέμεινε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τα Τρίκαλα. Η διοίκηση της ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της να σπεύσουν αύριο (Σάββατο 18/04) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, πολύ πριν από την προγραμματισμένη (στις 17:00) έναρξη της αναμέτρησης.

Κι αυτό διότι 15 λεπτά νωρίτερα (16:45) θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες της τελετής για την απόσυρση της ιστορικής φανέλας με το 10, του «Παγκόσμιου» αρχηγού της «Βασίλισσας», ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ. Στην εκκίνηση της τελετής στο Μatrix του Κλειστού θα προβάλλονται στιγμές από την διαδρομή του κορυφαίου αθλητή.
Της απόσυρσης θα προηγηθεί η βράβευση της οικογένειας Αμερικάνου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διαδικτυακή πώληση των εισιτηρίων του αγώνα της 18ης Απριλίου που θα διεξαχθεί στις 17:00, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets/
Α.Ε.Κ. ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΕΚ – Τρίκαλα bc Aries
Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα τα Τρίκαλα. Η αναμέτρηση γίνεται το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 (17:00), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 23ής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας. Τιμές εισιτηρίων: 10, 15 και 30 ευρώ.
Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και τα socialmedia της ΚΑΕ ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας “Βασίλισσα” και στο διαδίκτυο.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:
Online από αυτή τη σελίδα
Από τα Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.)
VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων)
Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Ιανός, Reload).
Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα
Από τα Εκδοτήρια του “ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη” & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ)
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να υπακούουν στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.
Για την είσοδό σας στο στάδιο είναι υποχρεωτικό να έχετε τυπωμένο εισιτήριο. Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει εισιτήριο από το Viva.gr και δεν μπορείτε να τυπώσετε το PDF που σας στείλαμε, τότε μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ακόλουθα σημεία για να το τυπώσετε πριν τον αγώνα.
Κατάστημα Viva.gr στο The Mall Athens (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σάβ: 09:00 – 20:00)
Κεντρικά Γραφείο Viva.gr (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Κυρ: 08:00 – 23:00)».
 

Σχετικά άρθρα