Θέλει να περάσει «αέρα» από την Κέρκυρα

Η αντεπίθεση συνεχίζεται με στόχο τα πλέι οφ και την πρώτη θέση. Αυτό θέλει ο ΠΑΟΚ και μετά την διακοπή λόγω του Πάσχα, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να κερδίσει ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα, που τον είχε δυσκολέψει τόσο στο πρωτάθλημα (στην Τούμπα) όσο και στο κύπελλο.
Ο ΠΑΟΚ είχε δυσκολευτεί στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Τούμπα κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη στα γκολ των Περέιρα (58΄) και Κάτσε (81΄).
Για το αποψινό παιχνίδι, όπως είναι γνωστό, έμειναν εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος, ο ανέτοιμος Μαντούρο, όπως και ο Παπαγιαννόπουλος. Ο τελευταίος είχε αποκλειστεί και από την αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, απόδειξη ότι ουσιαστικά δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα ;
Ο Ιτάνζ θα παίξει κάτω από τα δοκάρια. Τη θέση στο δεξί άκρο διεκδικούν οι Κωνσταντινίδης και Σκόνδρας, ενώ οι Τζαβέλλας και Κόστα θέτουν υποψηφιότητα για τον παρτενέρ του Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Ο Κόστα προέρχεται από τραυματισμό, ωστόσο συμμετείχε κανονικά σ’ ολόκληρο το πρόγραμμα προπονήσεων της εβδομάδας. Αριστερά στην άμυνα προορίζεται ο Ράτς.
Οι Κάτσε, Νομπόα και Τζιόλης προορίζονται στα χάφ ενώ οι Περέιρα, Μακ και Αθανασιάδης θα παίξουν μπροστά. Αυτό είναι το πιο πιθανό σχήμα όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό αν και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η οποιαδήποτε διαφοροποίηση της τελευταίας στιγμής από τον Γεωργιάδη.
Επιπροσθέτως ο Γιώργος Γεωργιάδης ελπίζει ότι θα γευθεί τη χαρά της πρώτης εκτός έδρας νίκης στον πάγκο του ΠΑΟΚ φέτος, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο παιχνίδι της Κομοτηνής με τον Πανθρακικό.

Σχετικά άρθρα