Ψάχνει… λαχείο, προτάθηκε ο Μιχαήλ

Μία από τις θέσεις που η ΑΕΚ σκοπεύει να ενισχυθεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι αυτή στο κέντρο της άμυνάς της. Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν έναν αριστεροπόδαρο στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των παικτών που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ και υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο κατά πρώτο λόγο δηλαδή και τον Σαρρή κατά δεύτερο.
Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει στα χέρια του μία λίστα στην οποία υπάρχουν ονόματα από πολλές χώρες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της “Live Sport”, ο “Μπέλι” εξετάζει κάποιες περιπτώσεις που προέρχονται από χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Βλέπετε το super deal με τον Γιάκομπ Γιόχανσον άνοιξε την όρεξη στους “κιτρινόμαυρους” που θα ήθελαν να βρούνε τον δικό τους Ρενέ Χένρικσεν ή Όλοφ Μέλμπεργκ.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως οι αριστεροπόδαροι κεντρικοί αμυντικοί είναι περιζήτητοι καθώς προσφέρουν ισορροπία στις ομάδες τους, κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού και αυτό τους κάνει και πιο… ακριβούς.
Στην ΑΕΚ πάντως αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό για το οποίο θα αξίζει να γίνει κίνηση, δεν αποκλείεται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην Ελληνική αγορά. Η καλή περίπτωση που προτάθηκε πρόσφατα στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι αυτή του Αλέξη Μιχαήλ, του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 29χρονος στόπερ, είναι μόνιμο στέλεχος της ενδεκάδας της ηπειρωτικής ομάδας, ειδικά την τελευταία τριετία όπου ο “Άγιαξ” της Ηπείρου βρίσκεται στη Super Leagueκαι έχει πραγματοποιήσει 86 εμφανίσεις (στις οποίες μάλιστα σκόραρε 4 φορές). Έχει ύψος 1,83 μ. και βάρος 79 κ., ενώ το επιπλέον προσόν του είναι ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις και σαν αριστερό μπακ.
Ο Μιχαήλ μπορεί δηλαδή να αποτελέσει μία λύση στιλ Λαμπρόπουλου, ο οποίος αγωνίζεται βασικά ως κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεξί μπακ, κάτι που έκανε όταν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Ο Δέλλας άλλωστε θέλει να έχει πολυθεσίτες παίκτες και ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να του δώσει λύσεις.
Βέβαια πολλά θα κριθούν και από το τί θα γίνει με τον Γιώργο Σαρρή, ο οποίος πλέον έχει κατρακυλήσει στην 4η θέση των επιλογών και πλην της θέσης του στόπερ, δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αλλού. Τα ματς των play off θα αποτελέσουν κριτήριο παραμονής του στην ομάδα…

Σχετικά άρθρα