Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Αν πάρεις απόφαση να αφήσεις πίσω σου άχρηστα πράγματα, τότε θα δεις την επιτυχία να έρχεται μπροστά σου.  thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Αν πάρεις απόφαση να αφήσεις πίσω σου άχρηστα πράγματα, τότε θα δεις την επιτυχία να έρχεται μπροστά σου.

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Κριού, νιώθεις σαν να κλείνει πλέον ένας κύκλος και να ξεκινάει κάτι καινούργιο και πιο ξεκάθαρο.
Ερωτικά: Η οπτική σου γωνία αλλάζει και παίρνεις αποστάσεις από τα πράγματα και οτιδήποτε σε πονάει ή σε ενοχλεί. Για αυτό θα γίνεις πιο ανεξάρτητος/η και θα καταλάβεις πλέον τι είναι αυτό που θέλεις από ένα άτομο αλλά και τον εαυτό σου για να είσαι καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αποδοχή μιας κατάστασης θα σε κάνει να ξεπεράσεις εύκολα τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή και κυρίως να αφοσιωθείς τελείως στα δικά σου θέλω. Το καινούργιο πάντως σε περιμένει και είναι σχεδόν έτοιμο το έδαφος για να έρθουν χρήματα.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Αφοσιώνεσαι περισσότερο σε κάποια πράγματα τα οποία άλλες φορές δεν ήταν εύκολο να αντιληφθείς γιατί ήταν πολύ μεταφυσικά για σένα ή πολύ πνευματικά. Κάποια ζητήματα θέλουν την ριζική τους λύση και ίσως φοβάσαι να τα δεις άμεσα.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να ξεχάσεις ένα άτομο που σε καίει που δεν ζει κοντά σου και δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα μεταξύ σας, δεν θα τα καταφέρεις γιατί δεν έχεις περάσει ακόμα στο επίπεδο να μπορείς να χειρίζεσαι με αμεσότητα τις ερωτικές υποθέσεις σου που δεν έχουν εκείνη την πορεία που θα ήθελες.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι άμεσες και βρίσκονται αυτή την στιγμή σχεδόν σε αδράνεια. Εκεί που πίστευες ότι είχαν όλα τελειώσει κάτι ξαφνικό θα βγει μπροστά σου και θα σε ενεργοποιήσει, πολύ περισσότερο από την άλλη εβδομάδα.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Έχεις πολλούς φίλους και κόσμο που όμως μερικοί από αυτούς δεν ήταν δίπλα σου πολύ αυθόρμητοι ή αληθινοί. Τώρα με την στάση σου θα δείξεις ότι δεν σηκώνεις να γίνει κάτι που σε ξεπερνάει. Για αυτό θα μιλήσεις με μεγάλο αυθορμητισμό αν και θα έχεις μεγάλη γνησιότητα και αυτό θα εκτιμηθεί.
Ερωτικά: Μια μεγάλη φιλία μπορεί να καταλήξει τελικά σε σχέση. Με τον Κριό ή τον Ζυγό θα παιχτεί παιχνίδι πολύ έντονο και παθιασμένο. Όσο πάντως και να μην θέλεις να πληγωθείς και να κρατήσεις μόνο τα καλά λόγια του Καρκίνου ή του Αιγόκερω δεν θα καταφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα επικεντρωθείς μόνο σε νέα πράγματα και θα αφήσεις για λίγο πίσω σου θέματα που δεν μπορείς να επιλύσεις γιατί δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου με περσινά ξινά σταφύλια.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Βρίσκεσαι σε εγρήγορση και κάτι που έχεις ήδη ξεκινήσει ίσως σε πνίγει γιατί είναι αφόρητα καταπιεστικό, όμως δεν μπορείς εύκολα να το αποφύγεις γιατί πρέπει να αγωνιστείς για τα καινούργια πράγματα που έρχονται στην ζωή σου. Ακόμα και μια ανακαίνιση στο σπίτι σου θα σε κάνει να τρέχεις γιατί δεν γίνεται να αρχίσεις κάτι και να μην το τελειώσεις.
Ερωτικά: Σου δημιουργείται η εντύπωση ότι θα κάνεις κάτι ξεχωριστό και ίσως με τον Κριό μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια ταμπού που είχες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να μην φοβάσαι να ρισκάρεις και να γίνεις ακόμα και πολύ επιθετικός/η με έντονο αυθορμητισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και εσύ όλο κάτι καινούργιο ετοιμάζεις για να μην μένεις εκτός παιχνιδιού της αγοράς. Κράτα τις σωστές αποστάσεις. 


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Δεν αφήνεις τα ηνία και παίρνεις συνεχώς πρωτοβουλίες προκειμένου να τελειώσεις μια κατάσταση η οποία έχει ξεκινήσει και τώρα πρέπει να μπει στην τελική ευθεία. Πάντως θα έχεις μεγάλη δραστηριότητα σε οτιδήποτε αφορά σε πνευματική συνείδηση και αντίληψη ή ακόμα και κατάκτηση γνώσης.
Ερωτικά: Θα κερδίσεις με το σπαθί σου ένα άτομο που δεν ήταν και τόσο εύκολο να έρθει με τα νερά σου. Τώρα θα έχεις μια πολύ σημαντική γνωριμία ή οποία θα σε εκτινάξει και θα νιώθεις συναισθηματικά δυνατός/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η θετική ανατροπή είναι κάτι που αναζητάς εδώ και καιρό για να σε ξεκολλήσει από το τέλμα για αυτό θα γίνει κάτι και θα πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα για να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Κάποιες ανησυχίες που δεν είναι καθόλου του δικού σου χαρακτήρα και δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις εύκολα ίσως σε ρίξουν. Τις πιο πολλές φορές πρώτα κοιτάς τους γύρω σου και μετά τον εαυτό σου, οπότε αν δεις τώρα κάποιου είδους συμπεριφορά που δε σου αρέσει θα λάβεις άλλα μέτρα.
Ερωτικά: Θα αντιδράσεις ακόμα και πολύ επιθετικά απέναντι σε μια αδικία που νιώθεις ότι γίνεται από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως δε μείνεις μόνο εκεί, αλλά λειτουργήσεις πολύ ακαριαία, φεύγοντας ή αρνούμενος/η να βρεθείς μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα γεγονός που θα σε επηρεάσει άμεσα θα σε κάνει να σταματήσεις να φοβάσαι μην τυχόν διακοπεί κάποια συνεργασία και θα δεις το συμφέρον σου.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/72904-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-18-4#ixzz3XeZNLe5L

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X