Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό τα ερωτικά σου;   thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας – Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Κριό τα ερωτικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη ζώδιό σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και εκρηκτική, καθώς κάποια θεαματικά γεγονότα θα σε αναγκάσουν να κλείσεις με θόρυβο την πόρτα σου στα παλιά και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Εννοείται ότι ο τομέας που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και επηρεάζεται είναι αυτός των ερωτικών κι εκεί θα γίνουν οι περισσότερες ανακατατάξεις. Επίσης είναι πολύ πιθανή μια ανανέωση σε ρούχα και εμφάνιση γιατί θέλεις να πάρεις τα πάνω σου.
Σε σχέση: Ή θα βάλεις ένα φρένο σε καταστάσεις που σε ενοχλούν στη σχέση σου κι έχουν γίνει χρόνιες συνήθειες ή οι κόντρες και οι τσακωμοί με το ταίρι σου θα είναι συχνό φαινόμενο και δε θα βρίσκεις ηρεμία.


ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με το τετράγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με το Δία να μετέχει σε αυτή τη Νέα Σελήνη, αντιλαμβάνεσαι ότι μια συναισθηματική έξαρση είναι πολύ πιθανή να συμβεί η οποία ίσως σε σπρώξει να βάλεις οριστικό τέλος αλλά καθόλου ήρεμο σε μια κατάσταση με ένα άτομο που βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά και είσαι συνεχώς σε ένταση από την εναλλαγή κρύου-ζέστης.
Σε σχέση: Μπορεί να είσαι πιο τολμηρός/η και θαρραλέος/α σε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, καλό θα ήταν όμως να ακούσεις τις συμβουλές του συντρόφου σου και να μην ξανοιχτείς πολύ σε νερά που δε γνωρίζεις. Δεν είναι εποχές για παλικαριές.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να ανακατέψεις την τράπουλα των ερωτικών σου, να μοιράσεις και να κάνεις το δικό σου παιχνίδι ενδεχομένως με καλύτερο φύλλο. Ενδεχομένως να σε πιάσει μια διάθεση να τα βροντήξεις όλα και να μην ασχολείσαι άλλο με ένα άτομο που πια βλέπεις ότι δεν αξίζει το χρόνο και την ενέργειά σου, κάνοντας μια καινούργια αρχή με μια γνωριμία μέσω φίλων ή γνωστών.
Σε σχέση: Μια τεχνητή κρίση στη σχέση σου ίσως είναι αυτό που θα σε βοηθήσει, να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση, να βγουν κάποια πράγματα στη φόρα και πλέον να αναλάβεις εσύ τα ηνία.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Επηρεάζεσαι πολύ με τη Νέα Σελήνη κι όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και μέσα από συμβάντα που σου υπενθυμίζουν ότι δε γίνεται να παίρνεις φόρα και πριν λαλήσει ο πετεινός, να μειώνεις ταχύτητα μην τυχόν ξεβολευτείς. Διατήρησε τον ενθουσιασμό, διώξε τις ανασφάλειες και βάλε πλώρη για αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου, ακόμα κι αν σημαίνει ότι είναι τελείως διαφορετικό από τα μέχρι τώρα δεδομένα σου, αλλιώς δε θα είσαι ικανοποιημένος/η από την ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να τεθούν είτε από εσένα, είτε από το ταίρι σου κάποιες διαχωριστικές γραμμές και να ξαναμοιραστούν οι ρόλοι μεταξύ σας αν και οι δύο έχετε παράπονα και δεν είστε ευχαριστημένοι.


ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αφήνεις το ποπ κορν και αποφασίζεις να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι όταν πρόκειται για θέματα της προσωπικής σου και, δη, της ερωτικής σου ζωής, δεν μπορείς και δεν πρέπει να παραμένεις θεατής. Ίσως κόψεις επαφές με ένα άτομο που εμφανίζεται κι εξαφανίζεται αναστατώνοντάς σε ή βγεις προς άγρα νέου ερωτικού ενδιαφέροντος, σίγουρα πάντως δε θα κάτσεις με σταυρωμένα χέρια.
Σε σχέση: Λες τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη γιατί πλέον δεν αντέχεις τη σχέση σου να είναι κολλημένη στα ίδια, χωρίς να γίνεται κάτι το ιδιαίτερο που θα εξάψει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, φοβούμενος/η ότι στο τέλος θα σας καταπιεί η ρουτίνα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι αισθήσεις σου οξύνονται, οι επιθυμίες σου αυξάνονται και έτσι θες – δε θες εγκαταλείπεις συστολή και πάγιες τακτικές, αφού βλέπεις στην πράξη ότι το καλό παιδί πάει στον παράδεισο, αλλά το κακό… παντού. Με περισσότερο θάρρος και μεγαλύτερη ρισκαδόρικη διάθεση από ποτέ, θα διεκδικήσεις ένα άτομο που σου αρέσει ή θα αποδεχτείς πρόταση που σε ελκύει πολύ, αν και δεν σου δίνει την αίσθηση ότι θα έχει διάρκεια.
Σε σχέση: Τα πράγματα στη σχέση σου πάνε καλά στα ερωτικά, όχι όμως και τα οικονομικά, προβληματίζοντας τόσο εσένα, όσο και το σύντροφό σου, σκεφτόμενοι ότι πρέπει να ψάξετε για τρόπους αύξησης των εισοδημάτων σας.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/72905-erotiko-oroskopio-18-4#ixzz3Xec3emhg

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X