«Συγνώμη» για το… Skodexit, «ασπίδα» από Πανόπουλο

Μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της Skoda Ξάνθη ζητάει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την εμφάνιση και την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0 στα Πηγάδια.
“Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ζητούν συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης για την απαράδεκτη ήττα και εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη. Από την άλλη πλευρά, αυτό το SKODEXIT ή SKODACCIDENT, όπως θέλετε πάρτε το, θα δώσει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές, στο απαξιωμένο – κατά την άποψή μας – επαγγελματικό ποδόσφαιρο”.
Εξάλλου, το βράδυ του Σαββάτου ο Χρήστος Πανόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
“Η ομάδα έκανε ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι και δίκαια έχασε. Ο λιγοστός κόσμος αποδοκίμασε και είναι δικαίωμά του. Σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ, στη θέση τους πιθανόν να έκανα το ίδιο. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδωσαν, δίνουν και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα play – offs ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα. Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να «πυροβολούν», ας «πυροβολούν» εμένα κι όχι τον προπονητή μας και τους παίκτες μας. Έχω όνομα, δεν κρύβομαι, είμαι εδώ για όποιον ή όποιους έχουν απορίες”.
Τέλος, λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Εργοτέλη οι Ακρίτες ανακοίνωσαν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και την επόμενη χρονιά.
“Προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ για την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα