Ηλιόλουστες Κυριακές στην Τεχνόπολη thumbnail

Ηλιόλουστες Κυριακές στην Τεχνόπολη

Σήμερα, Κυριακή 19 Απριλίου, πραγματοποιείται η τέταρτη από τις «Κυριακές στην Τεχνόπολη» που καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους, με ανοιξιάτικη διάθεση.


Απολαυστικές  ποδηλατοβόλτες με την καθοδήγηση έμπειρων ποδηλατών, γνωριμία με την εκφραστική και δυναμική τέχνη της capoeira, «περιπετειώδης» αναζήτηση του μυστικού που κρύβεται στο παλαιό εργοστάσιο φωταερίου και παραμυθένια συνάντηση με έναν διαφορετικό … πρίγκιπα συνθέτουν, μεταξύ άλλων, το πλούσιο πρόγραμμα αυτής της Κυριακής στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.


Οι γονείς και τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και το  Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, το πρώτο βιομηχανικό μουσείο της Αθήνας.


Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει στις 11 το πρωί με παράλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα στους χώρους της Τεχνόπολης: «Μικροί ποδηλάτες» από το περιοδικό Mbike, «Το Μυστήριο του Φωταερίου» από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, και Abada Capoeira από τη Minotavros Team. Στις 12.30 ακολουθεί «Ο Πρίγκιπας Μισός», θεατρική αφήγηση παραμυθιού από τη συγγραφέα Κατερίνα Ανωγιαννάκη και εικαστικό εργαστήριο από την παιδαγωγική ομάδα «Μικρές Ιστορίες».


Πληροφορίες: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3453548.


clickatlife

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X