Χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι»

Πρωτοφανής ξεσηκωμός των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για τον σημερινό ημιτελικό στο βόλεϊ, ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τον Παναθηναϊκό. Η αγορά εισιτηρίων από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ γίνεται με συνεχόμενους ρυθμούς, που όμοιούς του έχουν καταγραφεί μόνο σε προπώληση εισιτηρίων για αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο παρελθόν.

Ποτέ ξανά, δεν είχε καταγραφεί τόσο μεγάλη προπώληση εισιτηρίων για έναν αγώνα της ομάδας βόλεϊ. Για να αποτυπώσουμε σε αριθμούς αυτό το οποίο σας περιγράφουμε, πρέπει να αναφέρουμε πως μέχρι την Κυριακή (λειτουργούσαν εκδοτήρια στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και στην πλατεία Αριστοτέλους) είχαν «φύγει» περισσότερα από 1000 εισιτήρια.

Για τον σημερινό ημιτελικό στο βόλεϊ, η διοίκηση του “Δικεφάλου” τύπωσε 8000 εισιτήρια, κάθε ένα εκ των οποίων κοστίζει 5 ευρώ. Η συνολική χωρητικότητα του κλειστού γηπέδου του ΠΑΟΚ είναι 8142 θέσεις. Εφόσον εξαντληθούν και τα 8000 εισιτήρια, θα πρόκειται για την μεγαλύτερη προσέλευση οπαδών της ομάδας σε αγώνα βόλεϊ.

Για να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι και να αγοράσουν χωρίς πρόβλημα τα εισιτήριά τους, αρκεί να σας αναφέρουμε πως λειτουργεί και ειδικό εκδοτήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά στο ρολόι. Γίνεται πραγματικότητα χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» του ημιτελικού. Και ο στόχος φυσικά όσων δώσουν το παρών στο γήπεδο, είναι να ενισχύσουν την ομάδα του Καλμαζίδη και να την δουν να προκρίνεται στον τελικό του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα