Το συγκλονιστικό σημείωμα της Μαρίας: Τι γράφει η νεαρή κοπέλα που ερωτεύτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης  thumbnail
Με ένα ιδιόχειρο σημείωμα αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Μαρία, η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη που είχε ερωτευτεί ο αδικοχαμένος Βαγγέλης.

Το συγκλονιστικό σημείωμα της Μαρίας: Τι γράφει η νεαρή κοπέλα που ερωτεύτηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης


Με ένα ιδιόχειρο σημείωμα αποχαιρέτησε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη η Μαρία, η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη που είχε ερωτευτεί ο αδικοχαμένος Βαγγέλης.

Η κοπέλα, που σπουδάζει στα Ιωάννινα, εμφανίζεται να αφιερώνει στο σημείωμά της λίγα λόγια αγάπης για τον 20χρονο φοιτητή. Στο σημείωμα από μαθητικό τετράδιο, το οποίο άφησε στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη, η νεαρή κοπέλα έχει ζωγραφίσει καρδούλες, υπογράφει ως «Μαρία Σ., Θεσσαλονίκη».

«Καλό Παράδεισο, Βαγγέλη!!! Δεν ήθελα να σε αγαπήσω με αυτό τον τρόπο, Βαγγέλη!!! Ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ηρέμησες από όλα αυτά που είχες μέσα σου όλον αυτόν τον καιρό!!! Με πάρα πολύ αγάπη, Μαρία Σ. Θεσσαλονίκη» γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα, όπου στο κάτω μέρος έχει και την ημερομηνία: 10/4/2015.

Ο Βαγγέλης φέρεται να είχε εξωτερικεύσει στο κορίτσι τα συναισθήματά του μόλις τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά δεν είχε βρει ανταπόκριση.

Την ίδια ώρα, οι ανακριτικές αρχές αδυνατούν να συμπεριλάβουν στον φάκελο της δικογραφίας το βίντεο από κινητό τηλέφωνο στο οποίο έχουν αποτυπωθεί εικόνες με τα καψόνια στον δεύτερο όροφο της Γαλακτοκομικής σχολής.www.madata.gr


 


 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X