Ποια ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή στους επικριτές της; thumbnail

Ποια ήταν η απάντηση της Ραχήλ Μακρή στους επικριτές της;

Με χαρακτηρισμούς όπως «ανθρωποφάγοι» επιτίθεται η Ραχήλ Μακρή κατά όσων την επέκριναν για την πρόσφατη φωτογράφησή της σε life style περιοδικό.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει σε ανάρτησή της στο facebook, έγραψε:


«Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως βγήκαν οι ανθρωποφάγοι και χωρίς να έχουν διαβάσει καν την συνέντευξη μου, πιάστηκαν από τους αυθαίρετους τίτλους που οι <<δημοσιογράφοι>> ανέβασαν μεταφεροντάς τους ως δικούς μου αυτοχαρακτηρισμούς. 

Για να δω πόσες μέρες θα γράφετε ηλιθιότητες και άλλες πόσες θα παίζετε στα κανάλια της διαπλοκής ηλιθιότητες από δημοσιογράφους κατά το γνωςτό στην Ελλάδα ότι δηλώςεις είσαι. 

Όλος αυτός ο πανικός τους μου θυμίζει την μελέτη του Κάρλο Μ. Τσιπόλα: οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας.Το γεγονός πως οι δραστηριότητες και οι ενέργειες του ηλίθιου πλάσματος είναι απόλυτα αλλοπρόσαλλες και παράλογες δεν καθιστά μόνο την άμυνα προβληματική αλλά και την όποια αντεπίθεση εξαιρετικά δύσκολη- σαν να προσπαθείς να στοχεύσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να κινηθεί με τις ποιό απίθανες και απροσδόκητες κινήσεις. Αυτό είναι που και ο Ντίκενς και ο Σίλερ είχαν κατά νου, όταν ο πρώτος παρέθετε πως με ηλιθιότητα και καλή πέψη ο άνθρωπος μπορεί να υπομείνει αρκετά ενώ ο τελευταίος έγραφε πως ενάντια στην ηλιθιότητα ακόμη και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια».

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X