Ο τίτλος στο βόλεϊ Γυναικών κρίνεται στα κανάλια Novasports!

Οι «αιώνιοι» συναντώνται στο φιλέ των καναλιών Novasports και διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Τρίτη 21 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τη σειρά των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες στέφεται και πρωταθλήτρια, με τις «ερυθρόλευκες» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.
Η αρχή στη σειρά των τελικών, είναι την Τρίτη 21 Απριλίου στις 17:00, με τον πρώτο αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά, από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 18:00, με τη σειρά να μεταφέρεται στην έδρα του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι, θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr, αλλά και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Στην περιγραφή των δύο αγώνων θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Ηλίας Παπαϊωάννου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:
Τρίτη 21 Απριλίου1ος τελικός 17:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη και του Ηλία Παπαϊωάννου από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το Web TV του Novasports.gr
Παρασκευή 24 Απριλίου2ος τελικός18:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη και του Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα