Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 20 ως 26 Απριλίου. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Τα νέα της εβδομάδας είναι ευχάριστα, επιτέλους οι πλανήτες μας επιτρέπουν επίσημα πλέον να υποδεχθούμε την Άνοιξη στη ζωή μας. Μία σειρά θετικών όψεων θα δώσουν δύναμη, ευτυχία, νέα ανοίγματα και σημαντικές κατακτήσεις σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να ανησυχείς, παρά μόνο να ελπίζεις και να περιμένεις ότι οι μέρες που έρχονται μπροστά σου, θα σου δώσουν και εσένα ένα σημαντικό «δώρο»!Ποιες θα είναι όμως οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας; Πώς θα επηρεάσουν τα αισθηματικά μας και πότε ακριβώς ευνοείται το δικό σου ζώδιο;

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Ώρα να γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου!


Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Ταύρου και ξεκινά η περίοδος γενεθλίων των γήινων φίλων μας του σταθερού σταυρού! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου πλέον, φέτος είναι «ανεμπόδιστος», δεν έχει τον Κρόνο από τον Σκορπιό να τον προβληματίζει και πραγματικά μπορεί να δώσει το «φως» του, που θα βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποιον βασικό τομέα της ζωής σου! Με τον Ήλιο από τον Ταύρο θα θελήσεις να απολαύσεις την καλοπέραση, θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου, θα επενδύσεις στο μέλλον, θα ανανεώσεις το σπίτι, την εμφάνισή σου αλλά και την ερωτική σου ζωή! Ευνοείσαι πολύ περισσότερο εσύ που ανήκεις σε ζώδιο της Γης(ΤαύροςΠαρθένοςΑιγόκερως), ή σε ζώδιο του Νερού (ΚαρκίνοςΣκορπιός,Ιχθύες)

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία: Πες αυτό που νιώθεις, δεν θα παρεξηγηθείς!


Την Τρίτη 21 Απριλίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Λέοντα! Η όψη αυτή, αν και είναι αρνητική, δεν θα σου βγει σε κακό, απεναντίας θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις για λίγο από τα στερεότυπά σου και θα σε γευτείς μέχρι την τελευταία της σταγόνα, κάθε απόλαυση! Θα εκφράσεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματά σου, θα πεις όλα όσα νιώθεις, θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα… υπερβάλεις! Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου θα είναι αυξημένο, όμως έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς,Υδροχόους), που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο!

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Η στιγμή των σημαντικών κατακτήσεων!


Την ίδια ημέρα που ο Ερμής βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, δηλαδή την Τρίτη 21 Απριλίου, υπάρχει μία ακόμα σημαντική αστρολογική όψη, που υπόσχεται να βάλει το χεράκι της για να σε βοηθήσει να κατακτήσεις, κάτι πολύ σημαντικό! Ο Άρης από τον Ταύρο, έχει το πείσμα και το τσαγανό και με το τρίγωνό που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σου ανοίγει τις «πόρτες» που σε οδηγούν σε αυτό που έψαχνες εδώ και καιρό!Αναλαμβάνεις δράση λοιπόν και επιπλέον, αυξάνεται και η ερωτική σου λίμπιντο! Μεγάλη εύνοια δέχεσαι εσύ που ανήκεις σε ζώδιο της Γης (Ταύρος,ΠαρθένοςΑιγόκερως) και σε ζώδιο του Νερού (ΚαρκίνοςΣκορπιόςΙχθύς) και έχεις γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο του ζωδίου σου!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Μηνύματα γεμάτα πάθος!


Την Τετάρτη 22 Απριλίου, τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά, τα μηνύματα θα είναι όλο ερωτικά υπονοούμενα, ενώ οι συναντήσεις θα είναι γεμάτες πάθος! Είναι βέβαιο λοιπόν ότι μεσοβδόμαδα θα υπάρξουν οι λόγοι που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα της εργασίας και της έντονης καθημερινότητας. Ο Ερμής από τον Ταύρο, πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και οι ειδήσεις, τα μηνύματα και οι επικοινωνίες, θα έχουν βάθος, ουσία και πολύ ερωτισμό!

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ουρανό: Μεγάλα ερωτικά καρδιοχτύπια!


Το καλύτερο, το πλανητικό σκηνικό σου το αφήνει για το τέλος… Η πλανεύτρα Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα θα κάνει πολλά όμορφα ερωτικά παιχνίδια που θα σκορπίσουν έρωτα, ευκαιρίες, νέα ερωτικά ειδύλλια αλλά και επανασυνδέσεις… Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα πραγματοποιήσει εξάγωνο με τον Δία την Τετάρτη στις 22 Απρίλιου και λίγες μέρες αργότερα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο δηλαδή του Απριλίου θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό! Τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) μπορούν να αναμένουν τα… καλύτερα!

 

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων με ένα τραγούδι, για την εβδομάδα 20-26 Απριλίου 2015! Άκουσε και εσύ το τραγούδι του ζωδίου και τουωροσκόπου σου και μάθε όλα όσα θα συμβούν την νέα εβδομάδα! Μη ξεχάσεις να αφιερώσεις το τραγούδι σου ή να το μοιραστείς στο Facebook, γιατί η ζωή θέλει… μελωδία! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Όλα αλλάζουν – Δέσποινα Βανδή»

«Ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει, το μετά δε με τρομάζει, ξαφνικά μηδενίζουν όλα κι η καρδιά αντίστροφα μετρά! Όλα αλλάζουν, σε σένα μοιάζουν, όλα γύρω αγάπη στάζουν, καλοκαίρια κρατάς στα χέρια με ένα βλέμμα Όλα γίνεσαι εσύ…»!!! Προηγήθηκε μία Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και αυτή η εβδομάδα σου δίνει το κλειδί της επιτυχίας στα χέρια! Ο κυβερνήτης σου ο Άρης θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και ο ερωτισμός σου θα είναι διάχυτος, ενώ οι επιτυχίες σημαντικές. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης με τον Δία και τον Ουρανό φέρνουν ανανέωση, ειδήσεις και γνωριμίες που σε αλλάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο! Ποια γνωριμία έρχεται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα – Demy»

«Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα, θα 'χω ένα λόγο να τον περπατώ! Έτσι όπως τρέχουνε τα καλοκαίρια, να 'χω ένα σώμα δικό μου και εγώ! Κι αν είναι τα άστρα στην άμμο πεσμένα κι αν είναι οι ευχές μου φιλιά στο κενό, όσο ο κόσμος θα έχει εσένα θα είμαι εδώ, θα είμαι εδώ»! Τα γενέθλιά σου ξεκινούν και εσύ αυτή την φορά νιώθεις σαν να έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Το δώρο σου για αυτή την εβδομάδα θα είναι οι θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, με τον Δία και τον Ουρανό! Οι ερωτικές εκπλήξεις θα είναι μεγάλες και θα βρεθείς σε εγρήγορση, γιατί και ο Άρης από το ζώδιό σου θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Τι απροσδόκητο έρχεται στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 

 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Καρδιές από αστέρια – Στέλιος Λεγάκης»

«Αγκάλιασε με, φίλα με, πες σε αγαπώ, απ’ τα δικά σου λόγια βρίσκουν το σκοπό εκείνον που σε άγγιξε πάντα, σε κρατάει, κράτα εσύ εμένα κι όπου θέλει ας πάει… Στη δική σου ματιά βρίσκει λόγο η καρδιά, η ζωή μου μες τα δυο σου τα χέρια στο δικό σου βυθό έχουν φτιάξει ουρανό! Ζωγραφίζω καρδιές από αστέρια, καρδιές από αστέρια, καρδιές από αστέρια»! Αυτή την εβδομάδα έχεις άστρο, αγαπητέ Δίδυμε! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου βρίσκεται σε εξάγωνο με Δία και Ουρανό και ναι, τώρα μπορεί να αναπτυχθεί ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο, που θα σε ανανεώσει σημαντικά. Παράλληλα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Ερμής, θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω… Προετοιμάσου λοιπόν για καυτές συναντήσεις και μηνύματα. Μάθε τι σε περιμένει. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Δαχτυλικά αποτυπώματα – Χρήστος Δάντης»

«Πίσω απ’ το χαμόγελό σου ακολουθούνε τύψεις, την ενοχή σου δεν μπορείς να την καλύψεις, κρύβεις λόγια από μένα που σε έχω αγαπήσει, τη νύχτα αυτή κι οι δυο την έχουμε πατήσει! Απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα και το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο-πόντο κι άμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα, θα πει πως πήγε η αγάπη μας στον βρόντο»! Η νέα εβδομάδα έχει πάθος, εμμονή, ζήλια αλλά και απόλαυση, αγαπητέ Καρκίνε! Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω (στον 7ο οίκο σου) θα δημιουργήσει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Ερμή από τον Ταύρο! Θέλεις επιβεβαίωση, πιστεύεις ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σου, όμως εντέλει παίρνεις την ικανοποίηση που περιμένεις! Μάθε τις εξελίξεις που έρχονται. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. 

 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X