Έφτασε η Μπαρτσελόνα (video)

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Μπαρτσελόνα ενόψει των δύο αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα play offs της Ευρωλίγκας. Με την αποστολή των Καταλανών ταξίδεψε και ο Μπραντ Όλεσον ωστόσο η συμμετοχή του είναι αμφίβολη μετά από το διάστρεμμα που υπέστη στο πρώτο ματς της σειράς στην Βαρκελώνη.
«Πρέπει να απαντήσουμε», δήλωσε ο τεχνικός της “Μπάρτσα”, Τσάβι Πασκουάλ.
«Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο σε εχθρική ατμόσφαιρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να έχουμε σωστές αποφάσεις. Προετοιμαστήκαμε καλά και προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε μετά την ήττα μας. Ήταν ένα οδυνηρό αποτέλεσμα και δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στο παιχνίδι. Μπήκαμε με παθητική στάση, χάσαμε τις μάχες, αλλά πρέπει να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί», τόνισε. 
Για την κατάσταση του Όλεσον: «Ακόμη δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Θα δούμε τις επόμενες 24 ώρες αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί».
Από την πλευρά του, ο Τόμας Σατοράνσκι, είπε: «Έχουμε θετική σκέψη και είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σε επίθεση και άμυνα στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε να ματσάρουμε τον Ολυμπιακό στη δύναμη. Τα παιχνίδια πλέον είναι καθοριστικά και θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, ειδικά στον Σπανούλη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, πάνω στον οποίο στηρίζεται όλη η λειτουργία της ομάδας. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις στο ένας με έναν, γι’ αυτό θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια».

Ja som a Atenes / Ya estamos en Atenas #fcblive #playbasket pic.twitter.com/zElvE8a0Oq
— FCB Basket (@FCBbasket) April 20, 2015

Σχετικά άρθρα