Ο Γεωργιάδης «τσεκάρει» τους αντιπάλους

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 2η θεση με 60 βαθμούς περνώντας τον Παναθηναϊκό μετά από αρκετό διάστημα ενώ η προσπάθεια της ομάδας θα συνεχιστεί καθώς ο βασικός στόχος είναι η συμμετοχή στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Τρίτη, ενώ ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης, δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ουσιαστική παρακολούθηση των αντιπάλων του ΠΑΟΚ. Κυρίως, των ομάδων που έχουν σοβαρές προοπτικές να συμμετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Γεωργιάδης παρακολούθησε την Κυριακή, την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο για να συμμετέχει στα πλέι οφ, ενώ ακολουθεί βαθμολογικά ο Ατρόμητος.

Ο Γεωργιάδης θα παρακολουθήσει και την σημερινή αναμέτρηση της Βέροιας με τον Αστέρα Τρίπολης, για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας που θα αγωνιστεί στα πλέι οφ και θα είναι βασικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Στόχος του Γεωργιάδη είναι να αποκτήσει μία εμπεριστατωμένη άποψη για όλες τις ομάδες που θα τεθούν αντίπαλες του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα