Αποθεώθηκε ο Ιτούδης

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδειξε ότι ξέρει να αναγνωρίζει τους ανθρώπους εκείνους που έχουν προσφέρει στο σύλλογο και δέχθηκε με θερμό τρόπο τον Δημήτρη Ιτούδη.
Ερωτηματικό αποτελούσε τις προηγούμενες ημέρες ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει δεκτός ο πρώην πράσινος Δημήτρης Ιτούδης, στην πρώτη του επιστροφή στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε ότι ξέρει να αναγνωρίζει τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο γνώρισε την αποθέωση από όσους φίλους του Παναθηναϊκού βρίσκονταν στο κλειστό του ΟΑΚΑ εκείνη την ώρα.
Περπάτησε μπροστά από τη Θύρα 13 τη στιγμή που όλο το ΟΑΚΑ είχε σηκωθεί όρθιο και τον χειροκροτούσε ενώ εκείνος έδειχνε το σημείο της καρδίας. Μάλιστα όταν το πλησίασαν οι φωτογράφοι, εκείνος φέρεται να είπε «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, μην εστιάζεται στα μάτια μου».
Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ιτούδης είχε μπει στο στόχαστρο σχετικά με τη φυγή Ομπράντοβιτς αλλά και των παικτών του Παναθηναϊκού το 2012.

Σχετικά άρθρα