Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: "Σχέση με τον πρώην της αδερφής μου" thumbnail

Eλένη, αναγνώστρια του boro.gr

Είμαι ερωτευμένη με τον πρώην της αδερφής μου. Φιληθηκαμε ένα βράδυ αλλά δεν το συζητήσαμε αυτό που έγινε μέχρι που χώρισαν με την αδερφή μου. Κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα και δν του απαντησα ενώ όλο αυτον τον καιρό που είχαν χωρίσει με την αδερφή μου ερχόταν κάθε μέρα έξω απο το σπίτι μου, κάποια στιγμή του έστειλα εγώ και απο τότε αρχίσαμε να μιλάμε μέχρι που μου αποκάλυψε όλα αυτά που αισθανόταν τόσο καιρό για εμένα πως του άρεσα απο την πρώτη στιγμή που με είδε και πως με την αδερφή μου τα έφτιαξε επειδή έβλεπε πως εγώ αδιαφορούσα για εκείνον και πίστευε ότι δεν

Ερωτικές Ιστορίες Αναγνωστών: “Σχέση με τον πρώην της αδερφής μου”

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Είμαι ερωτευμένη με τον πρώην της αδερφής μου. Φιληθηκαμε ένα βράδυ αλλά δεν το συζητήσαμε αυτό που έγινε μέχρι που χώρισαν με την αδερφή μου. Κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα και δν του απαντησα ενώ όλο αυτον τον καιρό που είχαν χωρίσει με την αδερφή μου ερχόταν κάθε μέρα έξω απο το σπίτι μου, κάποια στιγμή του έστειλα εγώ και απο τότε αρχίσαμε να μιλάμε μέχρι που μου αποκάλυψε όλα αυτά που αισθανόταν τόσο καιρό για εμένα πως του άρεσα απο την πρώτη στιγμή που με είδε και πως με την αδερφή μου τα έφτιαξε επειδή έβλεπε πως εγώ αδιαφορούσα για εκείνον και πίστευε ότι δεν θα τον ήθελα. Τέλος πάντων τα φτιαξαμε αλλά με δυσκολία βλεπομασταν απο κοντά πιο πολύ μιλούσαμε μέσω facebook. Και ενώ ήταν όλα μια χαρά ξαφνικά ανέβασε μια φωτό στο facebook με μια πρωιν του την οποία όπως έμαθα δεν την ήθελε ποτε και ούτε την θέλει εγώ όμως πίστεψα όλα αυτά που μου έλεγε και τον αγάπησα πραγματικά και δεν μπορώ να δεχτώ ότι ειναι με κάποια άλλη/Πραγματικά θέλω να τον κερδίσω πάλι αλλά δεν ξέρω τον τροπο να τον έχω κοντά μου. 


Στο ερώτημά σου απαντά ο ψυχολόγος Γιώργος Πανταζόπουλος 


Γιώργος Πανταζόπουλος


Όπως την περιγράφεις βιώνεις μία σχέση όπου από την αρχή μέχρι τώρα είναι μία μπερδεμένη κατάσταση. Ο τρόπος να κερδίσεις κάτι το οποίο θέλεις είναι να το διεκδικήσεις, γνωρίζοντας όμως την πιθανότητα της νίκης αλλά και της ήττας. Η διεκδίκηση όμως έχει και όρια καθώς σε μία σχέση πρέπει να υπάρχουν κοινά συναισθήματα & βιώματα για να μπορέσει να υπάρξει. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram κ.α) μπορούν να δώσουν ένα δείγμα της συναισθηματικής μας κατάστασης αλλά δεν μπορούν να τεκμηριώσουν ολόκληρη σχέση. Προσπάθησε να μην στηρίζεις την σχέση σου στις δηλώσεις των ανθρώπων (είτε διαδικτυακές είτε όχι) αλλά στις πράξεις τους. Όταν οι άνθρωποι υπάρχουμε ή/και παραμένουμε σε μία σχέση είναι γιατί το επιθυμούμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό.


 [fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X