H νέα φανέλα της ΑΕΚ (pic)

Η “Live Sport” βρήκε το yearbook του 2015 της ΝΙΚΕ και σε σημερινό της δημοσίευμα παρουσιάζει διαφορετικές version της νέας εμφάνισης της ΑΕΚ “πατώντας” πάνω στα σχέδια που φοράνε οι μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις ανά τον κόσμο.

Η NIKE η οποία επιθυμεί να έχει την ΑΕΚ ως ναυαρχίδα της στην Ελλάδα, για αυτό άλλωστε και το deal που έχει κάνει με την “Ένωση” είναι καλύτερο και από αυτό του ΠΑΟΚ, αλλά και από αυτό της Εθνικής Ελλάδος (που μέχρι πρότινος ήταν τα “βαριά” της χαρτιά), έχει ήδη εντάξει τους “κιτρινόμαυρους” στην elite των επιλογών της και οι παροχές της θα είναι ανάλογες των μεγάλων ευρωπαϊκών club.

Βέβαια το συγκεκριμένο deal επιτεύχθηκε μετά από προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ήταν αυτός που την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε βάλει βασικό χορηγό στην κιτρινόμαυρη φανέλα τον επίσης αμερικανικό κολοσσό στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας Jeep.

Ο “Τίγρης” έχει ήδη επιλέξει το σχέδιο της επόμενης σεζόν, ωστόσο τις επόμενες ώρες θα έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποιά πιστεύετε ότι θα είναι η νέα φανέλα του “δικεφάλου” την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Στην πρώτη τριάδα με τις κίτρινες φανέλες το πρώτο σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, το δεύτερο από αυτή της Εθνικής Βραζιλίας και το τρίτο είναι μία επιλογή που φοριέται φέτος στην Ελλάδα από τις ομάδες της Nike.

Στη δεύτερη τριάδα η πρώτη ριγέ φανέλα είναι στα πρότυπα της Γιουβέντους, η δεύτερη σε αυτά της Γαλατασαράι και η τρίτη είναι α λα Σέλτικ.

Τέλος στην τελευταία τριάδα, το πρώτο σχέδιο είναι η β’ επιλογή της γαλλικής Λιλ, το δεύτερο είναι α λα Μπόκα Τζούνιορς και το τρίτο στη γραμμή της αγγλικής Μπλάκμπερν Ροβερς.

Εννοείται ότι τα χρώματα στα σχέδια μπορούν να γίνουν αντίστροφα (όπως για παράδειγμα στη φανέλα α λα Μπόκα).

Σχετικά άρθρα