Ο Σαββίδης ετοιμάζει τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε 89 χρόνια ζωής στις 12 Απριλίου σύμφωνα με το καταστατικό του ερασιτέχνη και ήδη ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται για τα επόμενα γενέθλια του μεγάλου ΠΑΟΚ. Για τα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου. 
 
Όπως αναφέρεται με έμφαση στο επισημο σάιτ του ΠΑΟΚ: 
 
«Προετοιμασία του εορτασμού των 90 χρόνων από τον Ιβάν Σαββίδη
 
Η δουλειά μας για τους εορτασμούς των 90 ετών έχει ήδη ξεκινήσει. Ο σπουδαίος μας Σύλλογος είναι αρκετά μεγάλος για να έχει πλούσιο παρελθόν και παράλληλα αρκετά φιλόδοξος για να δημιουργήσει νέα οράματα, στόχους και προκλήσεις.
 
22.04.2015:  Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, πήρε την πρωτοβουλία να προετοιμάσει το έδαφος ώστε τα 90ά γενέθλια να είναι γεμάτα λάμψη, ανάλογη του μεγέθους του ΠΑΟΚ! Ζήτησε να δημιουργηθεί ειδική επιτροπή για να σχεδιάσει και να εκτελέσει μια σειρά εκδηλώσεων που θα τιμήσουν το παρελθόν μας, θα υπογραμμίσουν τη φιλοσοφία μας και θα θέσουν το όραμα για τη νέα εποχή. Η επόμενη σεζόν θα είναι πλήρως αφιερωμένη στα 90 χρόνια ΠΑΟΚ με εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν έκπληξη και θαυμασμό και θα ολοκληρωθούν με μια ανοιχτή εκδήλωση στις 12 Απριλίου 2016. Ο Ιβάν Σαββίδης, αποδεδειγμένος εκφραστής της ανάγκης για ενότητα και ανάπτυξη ολόκληρης της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα επιβλέψει προσωπικά την πορεία των εκδηλώσεων, τα πρώτα σχέδια των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες».

Σχετικά άρθρα