«Πέρασε από τύχη ο Ολυμπιακός»…

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τύχη σύμφωνα με τον Τσάβι Πάσκουαλ, που ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης.
«Συγχαίρω τον Ολυμπιακό για τη νίκη του και την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ και του εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των «Μπλαουγκράνα» και επισήμανε: «Πιστεύω πως ήταν μια σφικτή σειρά και θα μπορούσαν να είχαν επικρατήσει αμφότερες οι ομάδες. Και οι δύο παίξαμε πολύ καλά και από τύχη πέρασε ο Ολυμπιακός. Αισθάνομαι την απογοήτευση και τη θλίψη για την ήττα, καταλαβαίνω πως μπορεί να αισθάνονται οι φίλαθλοί μας, τα τελευταία χρόνια καταφέρναμε να ήμαστε σχεδόν πάντα στο Final Four και σίγουρα ο αποκλεισμός μας είναι απογοήτευση».
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν ολοκληρωμένο ματς», σχολίασε για την απόδοση της ομάδας του ο Πασκουάλ. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες, τις ελέγξαμε όλες, μπήκαμε στην τελευταία περίοδο με προβάδισμα πέντε πόντων, αλλά το τέλος ήταν επίπονο. Πιστεύω πως σε αυτή τη φάση δεν είχαμε τύχη στο παιχνίδι μας. Μπήκαν κάποια τρίποντα από την πλευρά τους και κάποιοι άλλοι παράγοντες επηρέασαν επίσης».
Σε ερώτηση εάν έπαιξε ρόλο η διαιτησία, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα απάντησε: «Απάντησα ήδη».
«Έγιναν κάποια λάθη στο τελευταίο λεπτό», σχολίασε ακόμη ο Πασκουάλ και υπογράμμισε: «Ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ, δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου, εγώ φταίω».
«Όχι, αλλά σίγουρα μας πόνεσε», απάντησε ο κόουτς των «Μπλαουγκράνα» σε ερώτηση εάν ήταν η πιο πικρή ήττα της καριέρας του.

Σχετικά άρθρα