Τα βλέμματα τράβηξε ο Ψινάκης έξω από τη  Βουλή. thumbnail

Τα βλέμματα τράβηξε ο Ψινάκης έξω από τη Βουλή.


Στον προαύλιο χώρο της Βουλής συγκεντρώθηκαν δήμαρχοι από όλη τη χώρα οι οποίοι θα μπουν στο εσωτερικό της, προκειμένου να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα υποχρεώσει τους δήμους να μεταφέρουν τα αποθεματικά τους σε λογαριασμό της τράπεζας της Ελλάδας.Μάλιστα θα επιδώσουν στο προεδρείο της και στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων το ψήφισμα τους.


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής προχωρά σήμερα σε συμβολικό κλείσιμο των δήμων, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 15:00, ενώ από την κινητοποίηση εξαιρούνται οι κοινωνικές υπηρεσίες.


Snapshot 2 (4-24-2015 12-03 PM).jpg

Την παράσταση έκλεψε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος φορούσε γραβάτα αλλά και pochette, στο χρώμα του κόκκινου της φωτιάς. 


Ο δήμαρχος Μαραθώνα βρέθηκε και εχτές στο Κοινοβούλιο στην ακρόαση των φορέων για την δέσμευση των αποθεματικών τους με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου


Την Πέμπτη στη Βουλή βρέθηκαν δήμαρχοι από διάφορες περιοχές προκειμένου να τοποθετηθούν όσον αφορά τη δέσμευση των αποθεματικών τους με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου από την κυβέρνηση.


Από την ακρόαση των φορέων δεν θα μπορούσε να λείψει και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης.


Δοθείσης της ευκαιρίας ο κ. Ψινάκης έστησε πηγαδάκια, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν με τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη ενώ επέλεξε να κάτσει στο ίδιο έδρανο με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη.


 


[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X