Ξέσπασε ο Σκόκο

Το τελευταίο διάστημα στην Αργεντινή γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του Νάτσο Σκόκο. η αμφισβήτηση είναι συνεχόμενη προς το πρόσωπό του και ο “Υδραυλικός” δεν άντεξε. Παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio2 και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, εκφράζοντας τη δική του άποψη.

Αναφερόμενος στη φημολογία που τον ήθελε πρωτεργάτη στην απομάκρυνση του Τόλο Γκαλιέγο, είπε: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Λέγανε πως θέλω να διώξω τον προπονητή. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο πως δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Τον γνωρίζω καλά τον προπονητή, είναι ειλικρινής και πάντα προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται. Τώρα είμαι τραυματίας και περιμένω να γίνω καλά για να επιστρέψω. Έχουν ακουστεί και γι αυτό πολλά. Είναι πολλές φορές που έπαιξα τραυματίας αλλά ο κόσμος δεν το ξέρει. Όλοι θέλουμε να παίζουμε και πολλές φορές επέστρεψα πιο γρήγορα και το πλήρωσα. Έμαθα από τα λάθη μου. Τώρα αυτό που θέλω είναι να ξεπεράσω πλήρως τον τραυματισμό μου, είτε χρειαστεί 25 μέρες, είτε χρειαστεί 40 μέρες».

Όσο για την προσωπική του ζωή ο Νάτσο ήταν απόλυτος:«Προσπαθώ πάντα να μην ακούω αυτά που λένε γύρω μου, διότι αλλιώς θα τρελαθώ. Αποφάσισω να ανεβάσω αυτή την φωτογραφία για να σταματήσουν να λένε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Σε πληγώνει όταν αμφισβητούν τον επαγγελματισμό σου. Έχουν ειπωθεί πολλά. Έλεγαν πως χωρίζω, τώρα λένε πως πηγαίνω με μια άλλη κοπέλα. Η αλήθεια είναι πως το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το παίρνω ως αστείο, όμως η οικογένεια μου υποφέρει. Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα λέω ευχαριστώ στην γυναίκα μου που ανέχεται όλες τις φήμες. Είναι πολύ δύσκολο γι αυτήν. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως όλη την μέρα είμαι σπίτι. Ναι, μου αρέσει να τρώω σε μπάρμπεκιου με φίλους, αλλά όχι με τον τρόπο που λένε».

Σχετικά άρθρα