Οι προβλέψεις του Σαββάτου - Όταν οι στόχοι σου δεν μπορούν να υλοποιηθούν, μην προσαρμόζεις τους στόχους σου αλλά το σχέδιο δράσης thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββάτου – Όταν οι στόχοι σου δεν μπορούν να υλοποιηθούν, μην προσαρμόζεις τους στόχους σου αλλά το σχέδιο δράσης

Όταν είναι φανερό ότι οι στόχοι σου δεν μπορούν να υλοποιηθούν, μην προσαρμόζεις τους στόχους σου αλλά το σχέδιο δράσης


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα προσπαθήσεις να κάνεις κτήμα σου κάποιες γνώσεις που μπορεί να αφορούν σε θέματα του σπιτιού σου, της διατροφής σου αλλά και γενικά οτιδήποτε θα σε κάνει να μπορείς να σταθείς πιο εύκολα ανάμεσα στα δικά σου άτομα.
Ερωτικά: Έχεις πάρει απόφαση ότι θα πρέπει να προστατεύεις ένα συγκεκριμένο άτομο και ίσως εκεί να είναι ο προβληματισμός σου γιατί μπορεί τα συναισθήματά σου να μην είναι τόσο έντονα αλλά να νιώθεις υποχρέωση ή ακόμα και ενοχές.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναλάβεις κάποιες συγκεκριμένες δουλειές οι οποίες δεν θα είναι εύκολες για σένα γιατί δεν είναι του τύπου σου ούτε της αντίληψής σου αλλά βλέπεις ότι τις χρειάζεσαι για την ανάπτυξή σου.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να μην δώσεις όλη σου την ενέργεια σε κάποιους φίλους σου κι έχουν αυτή την στιγμή την ανάγκη σου, δεν θα το κάνεις γιατί βλέπεις ότι δεν μπορείς να τους αφήσεις μόνους τους. Το ότι θα είσαι όμως αρκετά κλειστός/η στο να μιλήσεις για τα προσωπικά σου αυτό θα είναι μια πραγματικότητα.
Ερωτικά: Σοβαρεύεις αρκετά γιατί βλέπεις μέσα σου μια άλλη πλευρά που σε υποβάλλει να σκεφτείς περισσότερο τον εαυτό σου και με ποιο τρόπο προστατεύεσαι από τα βέλη ενός Κριού ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για να έχεις και μαζεύεις γύρω σου όσα χρειάζεσαι και κάνεις οικονομία, χωρίς όμως να νιώθεις μίζερα, για να μην χαλάσεις άλλα χρήματα που θέλεις για ώρα ανάγκης.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Η απόκρυψη κάποιων γεγονότων πιθανόν να πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει από τις δυσκολίες που μπορεί να σου δημιουργούν κάποια άτομα τα οποία δρουν πίσω από την πλάτη σου. Έχεις όμως την τύχη τελευταία στιγμή να σώζεσαι από τα αρνητικά περιβάλλοντα.
Ερωτικά: Όσο και να μην παραδέχεσαι την ευαισθησία σου, τελικά θα την δείξεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο που ίσως αυτή τη στιγμή σε ενδιαφέρει αλλά μπορεί να υποφέρει από προβλήματα δικά του για αυτό θα προσπαθήσεις να στηρίξεις όσο μπορείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου γιατί δεν πρέπει καθόλου να ανοίγεσαι και χρειάζεσαι να βλέπεις λίγο μακριά, υπολογίζοντας τις ανάγκες σου οι οποίες δεν είναι πολλές αυτή την περίοδο. Από την άλλη δρας μέσα στην δουλειά σου πολύ συντηρητικά.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Επιμένεις σε κάποιες απόψεις και τελικά θα βγεις νικητής/α γιατί ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και δεν κάνεις τα λάθη του παρελθόντος. Το καλό είναι ότι υπάρχει έδαφος για να στρώσεις εύκολα μια κατάσταση και κυρίως να ολοκληρώσεις δουλειές και πρακτικά θέματα, όπως τον κήπο, μια αποθήκη ή ακόμα και χειρονακτικές εργασίες στο σπίτι.
Ερωτικά: Όσο και να φαντάζεσαι ότι κάτι συμβαίνει με ένα άτομο, αν δεν ζείτε από κοινού την σχέση μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό. Για αυτό θα αναγκαστείς να παραδεχτείς σε ένα φίλο σου τι ακριβώς συμβαίνει γιατί αλλιώς τα σκέφτεσαι και αλλιώς είναι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η περιέργεια μερικές φορές είναι απαραίτητη για να μπορείς να ελέγχεις και πράγματα που γίνονται κατά την απουσία σου. Η δημοτικότητά σου πάντως στον χώρο της δουλειάς σου είναι αρκετά μεγάλη αν και είσαι κάπως συγκρατημένος/η για να μην χαλάσεις το όνομά σου.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Ίσως βρεις κάποιες δικαιολογίες για να μείνεις μόνος/η γιατί πιθανόν δεν θέλεις να εξαρτάσαι από τους άλλους και η διάθεσή σου θα είναι πολύ μονότονη. Μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα πρόβλημα υγείας ενός πολύ δικού σου ατόμου.
Ερωτικά: Έχεις ένα ιδιαίτερο συντηρητισμό, επειδή δεν θέλεις να περνάς τις ώρες σου χωρίς να κάνεις κάτι δημιουργικό κι αυτό μάλλον σε απομονώσει για λίγο και δεν θέλεις να βγαίνεις τόσο πολύ. Ίσως να περιμένεις τηλέφωνο από ένα Καρκίνο και όσο αυτό καθυστερεί, τόσο εσύ θα αγχώνεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνεργασία με ένα Ιχθύ μπορεί να ξεκινήσει και πάλι κι επειδή δεν είναι ωραίο να χαλάσετε την φιλική σχέση σας καλύτερα είναι να βάλετε ο καθένας τα όρια του από την αρχή.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Νιώθεις ότι το περιβάλλον που είσαι αυτή την στιγμή είναι πολύ οικείο για σένα και δεν φοβάσαι μήπως νιώσεις άβολα ή τελείως αδιάφορα, επειδή δεν ξέρεις πολύ καλά κανένα. Μάλλον θα σου θυμίζει το σπίτι σου και αν είσαι φιλοξενούμενος/η θα αισθανθείς πολύ άνετα και ήρεμα.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι μπορεί να μην σου έχει δείξει πως ακριβώς νιώθει γα σένα γιατί εσύ με τον τρόπο σου δεν το ζητάς. Αντίθετα το παίζεις πολύ άνετα και φιλικά και δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο μπορείς να ξεπερνάς τα τρέχοντα προβλήματα, θα δεις ότι θα νιώσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις επιλογές σου. Το καλό είναι ότι θα ξοδέψεις όσο λιγότερα γίνεται αλλά χωρίς να στερείσαι κάτι σημαντικό.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/73211-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-25-4#ixzz3YJHrmI4k

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X