Καλώς ορίσατε στο Online Chat του boro.gr, την υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να μιλήσετε δωρεάν με τους επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας-συνεργάτες του boro.gr από το Ελληνικό κέντρο Focusing.

Πρόγραμμα του Online Chat

Το chat του boro.gr λειτουργεί καθημερινά σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
10.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00 Καλιακάτσου
16.00 Θεοχάρη Θεοχάρη Καλιακάτσου
17.00 Θεοχάρη Θεοχάρη Μαυροματάκης
18.00 Καλτσίδου, Καλιακάτσου Μαυροματάκης
19.00 Αγγελάκου, Καλτσίδου,

Αγγελάκου

Αγγελάκου Γκόλιας
20.00 Τσεκλίδου Γκόλιας Γκόλιας

 

Οδηγίες Χρήσης της Υπηρεσίας

Για να μπορέσετε να μιλήσετε με κάποιον από τους ειδικούς, τις ώρες που είναι ενεργό το chat του boro.gr, ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες

To Chat του Boro.gr συντονίζεται από ειδικούς ψυχολόγους και σύμβουλους Ψυχικής Υγείας από το Ελληνικό Κέντρο Focusing.

Σχετικά με το Ελληνικό κέντρο Focusing

To Eλληνικό Κέντρο Focusing (ΕΚF)είναι ένα Ευρωπαϊκά Διαπιστευμένο Κέντρο Εκπαίδευσης στην Ψυχοθεραπεία (European Accredited Psychotherapy TrainingInstitute) στην Προσωποκεντρική και Focusing-βιωματική Προσέγγιση, αναγνωρισμένο από την EAP (European Association for Psychotherapy).

Ιδρύθηκε και διευθύνεται από τους Παύλο Ζαρογιάννη και Άννα Καραλή, ψυχοθεραπευτές-συμβούλους, εκπαιδευτές, επόπτες στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση και στη Focusing-Βιωματική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία και εντεταλμένους συμβούλους (Certifying Coordinators)του Κεντρικού Ινστιτούτου Focusing της Νέας Υόρκης, Ν.Υ.

Το ΕΚF ξεκίνησε τις δραστηριότητες του στην Αθήνα το 2001 με αρχικό στόχο την εδραίωση της βιωματικής μεθόδου του Focusing.Το 2003, με την νομική μορφή της Ομόρρυθμης Εταιρείας πλέον διεύρυνε τους σκοπούς και τους στόχους του καλύπτοντας έτσι ένα ευρύτερο και πιο ολοκληρωμένο φάσμα δραστηριοτήτων στον χώρο της ψυχικής υγείας με κύριο πάντα μέλημα του την ανάπτυξη, προώθηση και εδραίωση στην Ελλάδα της Προσωποκεντρικής και της Focusing-Βιωματικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας.

Οι κύριοι τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται τo Eλληνικό Κέντρο Focusing είναι:

Για πληροφορίες για τρέχοντα και επερχόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα δείτε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: [email protected]