Καλως ήρθατε στον διαδικτυακό «κήπο» του boro.gr που σπέρνετε τα «θέλω» σας και θερίζετε με τη δική μας βοήθεια.

«ΜΠΟΡΩ» σημαίνει το δικαίωμα σας να αναρωτιέστε και την υποχρέωση μας να σας δίνουμε έγκυρες απαντήσεις με τη βοήθεια των ειδικών μας. Σκοπός να βρείτε ανακούφιση στα προβλήματα που σας βασανίζουν χωρίς να
υποχρεώνεστε να πληρώσετε πανάκριβες επισκέψεις σε ειδικούς για να βρείτε μια διέξοδο στο αδιέξοδο της ψυχής σας.

«ΜΠΟΡΩ» σημαίνει ότι υπάρχει φως ακόμα και στα πιo βαθιά σκοτάδια σας. Υπάρχει καλύτερη ζωή για όλους όσους επιθυμούν να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους, για όλους όσους θέλουν και μπορούν να μοιραστούν το πρόβλημά τους με αυτούς που έκαναν αποστολή ζωής την κατανόηση και το «ξεκλείδωμα» της πόρτας που οδηγεί τον καθένα μας στην ανακούφιση.

Χρόνια προσπαθώ να είμαι στο πλευρό ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν ευτυχισμένοι αλλά δεν εχουν τον τρόπο να υπερβούν τα εμπόδια που τους βάζει η ιδια η ζωή τους, οι εκάστοτε επιλογές τους. Πάντα προσπαθούσα να
φωνάξω σε όλους σας και να ψυθιρίσω ξεχωριστά στο αυτί του καθενός σας, ότι σε κάθε ερωτηση υπάρχουν απαντήσεις και αν το θελήσετε και το αναζητήσετε, απαντήσεις ανθρώπων σοφών που τα λόγια και οι συμβουλές τους είναι «πόρτες» που οδηγούν σε ξεφωτα χαράς και λύτρωσης.

Πάντα υποστήριζα και υποστηρίζω ακόμα ότι αν θέλω πολύ να βρω έναν δρόμο. θα οδηγηθώ και σε έναν… κήπο. Γιατί «ΜΠΟΡΩ». Τώρα στο Διαδίκτυο έχετε τον δικό σας «κήπο» απαντήσεων και συμβουλών, για να πάρει άρωμα η ζωή σας και σημασία ο χρόνος σας.

Με ενδιαφέρον για τα μικρά και τα μεγάλα που σας βασανίζουν.

Άννα Δρούζα