Αρχική / More / Αθλητικά / «Αλλοιώθηκε το περιεχόμενο των πρακτικών της Λίγκας»
«Αλλοιώθηκε το περιεχόμενο των πρακτικών της Λίγκας» thumbnail

«Αλλοιώθηκε το περιεχόμενο των πρακτικών της Λίγκας»

Στον Παναθηναϊκό δεν σκοπεύουν να αφήσουν την υπόθεση των αλλοιωμένων πρακτικών που τους δόθηκαν από τη Σούπερ Λίγκα για την επεισοδιακή συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου, που μεταξύ άλλων περιελάμβανε και τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Κωνσταντίνου από άνδρα της προσωπικής φρουράς του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών απεφάνθη ότι το περιεχόμενο των πρακτικών που δόθηκαν στους Πράσινους από τη Σούπερ Λίγκα ήταν αλλοιωμένο καθώς δεν περιελάμβανε τους χαρακτηρισμούς του Β. Μαρινάκη προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο.
Να τι αναφέρει μέρος της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:
«Περαιτέρω πιθανολογήθηκε ότι συντρέχει επικείμενος κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου του αντίγραφου σε ηλεκτρονική μορφή (CD), καθόσον το από 31/3/2015 κείμενο απομαγνητοφώνησης που εστάλη την ανωτέρω ημερομηνία από τους καθού η αίτηση στους αιτούντες, δεν περιλαμβάνει την πλήρη αποτύπωση της ηχητικής καταγραφής που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της ανωτέρω επίμαχης συνεδρίασης, αντιθέτως ελλείπει τουλάχιστον μια ολόκληρη παράγραφος, η οποία έχει δημοσιευτεί  στο φύλλο της 7/3/2015 της ημερησίας εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στην οποία (παράγραφο) περιλαμβάνονται εξυβριστικοί χαρακτηρισμοί του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελου Μαρινάκη σε βάρος του β’ αιτούντος, γεγονός από το οποίο πιθανολογείται ο κίνδυνος αλλοίωσης του περιεχομένου της απομαγνητοφώνησης , πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που ο β’ καθού στο από 31/3/2015 ανωτέρω έγγραφο που απέστειλε στην α’ αιτούσα βεβαιώνει την πιστότητα, ακρίβεια και πληρότητα του συνημμένου κειμένου απομαγνητοφώνησης γεγονός που πιθανολογήθηκε ότι δεν ισχύει, ως ανωτέρω προεκτέθη.
Επομένως, σύμφωνα με τα ανωτέρω εκτεθέντα, δεδομένου ότι πιθανολογείται βάσιμος ο φόβος των αιτούντων περί παραποίησης ή αλλοίωσης του ηχητικού υλικού της απομαγνητοφώνησης εκ μέρους των καθού η αίτηση, συντρέχει επικείμενος λόγος που δικαιολογεί την λήψη ασφαλιστικών μέτρων, ώστε να μπορέσουν οι αιτούντες προσωρινά να λάβουν το αντίγραφο σε ηλεκτρονική μορφή (CD) των όσων διημείφθησαν στην επίμαχη συνεδρίαση του Δ.Σ. του α’ καθού και ως εκ τούτου πρέπει η ανωτέρω προβληθείσα ένσταση των καθού η αίτηση να απορριφθεί».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X