Τι είναι τα φάρμακα φυτικής προέλευσης;

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Herbal Healing, τον οδηγό σας για να κατανοήσετε και να ανακαλύψετε τη δύναμη των φαρμακευτικών φυτών.


Για χιλιάδες χρόνια ο άνθρωπος καταναλώνει αυτά που παράγει η φύση, αναζητώντας ευεξία και μακροζωία!Από την αρχαιότητα, ο άνθρωπος έχει επίσης εκμεταλλευτεί τις θεραπευτικές δυνάμεις της φύσης, σε όλους τους πολιτισμούς – τις έχει παρατηρήσει, έχει μάθει από αυτές και έχει θέσει τα θεμέλια της επιστήμης της φύσης.


Σε μια εποχή όπου τα συνθετικά φάρμακα κυριαρχούν στον ιατρικό κόσμο, σας ταξιδεύουμε πίσω στις ρίζες μας – εξερευνώντας τα παραδοσιακά φάρμακα φυτικής προέλευσης. Αυτά δεν είναι απλά φυτά σε μια κάψουλα. Είναι φυτικά φάρμακα που περιέχουν τα ενεργά δραστικά των φαρμακευτικών φυτών που έχουν αποδείξει τα οφέλη τους μέσα από περισσότερα από 30 χρόνια τεκμηριωμένης χρήσης, αντιμετωπίζοντας διάφορες παθήσεις, όπως η κυστίτιδα, οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, η ιγμορίτιδα και πολλά άλλα. Πολλά διαθέτουν ισχυρές αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 


Ξέρατε ότι τα φυτικά φάρμακα έχουν σημαντικές διαφορές από τα συμπληρώματα διατροφής;
Γνωρίζατε επίσης ότι περίπου το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει επιλέξει κάποιο φάρμακο φυτικής προέλευσης για την αντιμετώπιση παθήσεων σε κάποιο στάδιο της ζωής του;


Θα ρίξουμε φως στις αναξιοποίητες δυνατότητες των φυτικών φαρμάκων. Η ίδια η φύση διαθέτει μοναδικούς μηχανισμούς άμυνας και κρύβει στα φυτά της μοναδικές θεραπευτικές δυνάμεις που χρειάζεται να ανακαλύψουμε και να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. 


Ελάτε μαζί μας, συνοδευόμενοι από τους κορυφαίους επιστήμονες, που έχουν ακλόνητη πίστη στον άνθρωπο και την αξία της ανθρώπινης ζωής για να μας μυήσουν στα μυστικά μιας καλύτερης ζωής και υγείας.

Ακούστε εδώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς μας.

Ευχαριστούμε πολύ την ELPEN για την υποστήριξη της σειράς μας. 

Σχετικά άρθρα