Αρχική / More / Αθλητικά / Ο «Καβαλιέρε» το ξανασκέφτηκε…
Ο «Καβαλιέρε» το ξανασκέφτηκε... thumbnail

Ο "Καβαλιέρε" το ξανασκέφτηκε…

Και ξαφνικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην υπόθεση πώλησης των μετοχών της Μίλαν με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να δηλώνει ότι μπορεί να κρατήσει το 51% των μετοχών.

Ο «Καβαλιέρε» συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον υποψήφιο αγοραστή από την Ταϊλάνδη, Μπι Ταετσαουμπόλ και λίγο αργότερα δήλωσε: «Είμαστε στις συζητήσεις. Υπάρχει μια πιθανότητα να κρατήσω το 51% των μετοχών. Ο Μίστερ Μπι είναι ένας πολύ σοβαρό και αξιόπιστο άτομο το οποίο σέβεται όλες τις απόψεις και όλες τις οικονομικές παραμέτρους. Έχουμε γίνει φίλοι και ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν καλά πράγματα. Τον ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει και που έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή μας. Αυτό βοηθά την Μίλαν, μια από τις σημαντικότερες ομάδες στον κόσμο, να αυξήσει την επιρροή της στην Άπω Ανατολή».

Στη συνέχεια, ο «Καβαλιέρε» συμπλήρωσε: «Ήταν ένα ραντεβού, του οποίου όμως θα ακολουθήσουν και άλλα. Θέλω να διασφαλίσω ότι η Μίλαν θα επιστρέψει στις επιτυχίες και θα είναι μια ομάδα επιτυχημένη όπως και στο παρελθόν. Θέλω η Μίλαν να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Ιταλία, στην Ευρώπη, στον κόσμο. Αυτό είναι ένα ζήτημα καρδιάς για εμένα. Δεν είναι μπίζνες. Ναι, υπάρχει πιθανότητα να κρατήσω το 51%».

Τέλος, ο Μπι Ταετσαουμπόλ δήλωσε από την πλευρά του: «Πρόκειται να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις. Πρόκειται να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες λεπτομέρειες. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ακόμη, αλλά ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε την ομάδα μπροστά μαζί».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X