Ελπίζει αλλά δεν αισιοδοξεί ο Φουστέρ

 
Ο Ολυμπιακός δεν θα κρατήσει τον Μπάλαζ Μέγιερι όπως ξεκαθαρίστηκε την Κυριακή στη φιέστα και έχει ήδη αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Ούγγρο τερματοφύλακα με τον Γεωργιανό Γκιόργκι Λόρια που έπαιξε στην Ελλάδα με τον ΟΦΗ και είναι βασικός στην Εθνική ομάδα της χώρας του.
 
Ανοιχτό παραμένει το θέμα με τον Νταβίντ Φουστέρ, καθώς δεν έχει υπάρξει ακόμη νέα προσπάθεια προσέγγισης και παραμένει η διαφορά στο οικονομικό με τον Ισπανό άσο και εκ των αρχηγών της ομάδας. 
 
Ο ίδιος ο Φουστέρ δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξος μιλώντας σε συμπαίκτες του μετά τη φιέστα, λέγοντας ότι μάλλον φεύγει. Στις δηλώσεις του επιμένει ότι η επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Με τον Ισπανό πάντως μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει θεαματική ανατροπή δεδομένων.
 
Στο μεταξύ οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την επίσημη ιατρική ενημέρωση σχετικά με τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Μπεν, τον οποίο έχει εδώ και καιρό κλείσει ο Ολυμπιακός από την Βέροια. Κι ελπίζουν ότι δεν θα επαληθευτούν οι εκτιμήσεις για σοβαρό πρόβλημα στο χιαστό και πολύμηνη απουσία.

Σχετικά άρθρα