Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η επίδραση της στον έρωτα!
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η επίδραση της στον έρωτα! thumbnail

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η επίδραση της στον έρωτα!

Στις 8 Μαΐου η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ταύρου, περνάει στον Καρκίνο, εξασφαλίζοντάς μας ημέρες ρομαντισμού, τρυφερότητας και οικογενειακής θαλπωρής. Ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις σχέσεις μας, την οικογένεια, το σπίτι και γενικότερα τις συναισθηματικές μας ανάγκες, οι οποίες για ένα μήνα περίπου θα είναι αυξημένες. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βγάζει όλη της τη θηλυκή πλευρά, λειτουργώντας στα μέγιστα τη φύση της. Ωδή στον έρωτα και τη σταθερή σχέση. Τα θέλγητρά της καταφέρνουν μια τέλεια επικοινωνιακή ζεστασιά και μία γαλήνη, η οποία προέρχεται τόσο από την αγάπη που λαμβάνει, όσο και από τα υλικά αγαθά.

 

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Καρκίνο μέχρι τις 5 Ιουνίου και την περίοδο αυτή θα είμαστε πολύ προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σχετικά με το τι ξοδεύουμε, τι αγοράζουμε, σε τι επενδύουμε. Οι επενδύσεις δεν αφορούν μόνο χρήματα, αλλά και συναισθήματα. Δύσκολα θα δείξουμε εμπιστοσύνη σε κάποιους που δε ξέρουμε.

Η Αφροδίτη και η επίδραση της στον έρωτα


Στον ερωτικό τομέα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο έχει πολλές όψεις και διαφορετικές επιδράσεις. Ενώ υπάρχει μία προσπάθεια να προσεγγίσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, να περάσουμε χρόνο με τον αγαπημένο μας ανενόχλητοι, ταυτόχρονα θα υπάρξουν και ερωτικά παραστρατήματα, αφού εύκολα θα υποκύπτουμε σε κάποιους πειρασμούς. Μπορεί να μην είναι ο σκοπός μας να συνδεθούμε συναισθηματικά αυτομάτως με κάποια γνωριμία, ωστόσο ένα διάλειμμα από μία πιεστική καθημερινότητα δικαιούμαστε να κάνουμε.

 

Το ζητούμενο μας είναι να πάρουμε αγάπη, να νιώσουμε επιθυμητοί και στο τέλος να χωθούμε σε μία μεγάλη αγκαλιά. Η πιο κατάλληλη αγκαλιά τις μέρες αυτές, είναι μία: η γνώριμη, η οικεία, αυτή που ξέρουμε καιρό τώρα. Ως εκ τούτου, τα παραστρατήματα δεν θα έχουν συνέχεια και συνέπεια. Οι επιθυμίες της καρδιάς όμως γίνονται πιο έντονες, τα αιτήματά της μας πιέζουν και μας παρακινούν να δράσουμε.

 

Παράλληλα, ένας μεγάλος μας φόβος, που το διάστημα αυτό θα δυναμώσει, είναι αυτός της απόρριψης. Η πιθανότητα να μη μας θέλουν, να μη χρειάζονται την αγάπη και τη στοργή μας οι δικοί μας άνθρωποι, μας τρομάζει. Γι’ αυτό και μπορεί να πέσουμε στη παγίδα του ελέγχου και της δοκιμασίας του Πόσο με αγαπάς;. Η διάθεσή μας έχει αλλαγές και διακυμάνσεις, κατεχόμαστε συχνά από ανασφάλειες και φοβίες. Μία φοβία είναι να μη μείνουμε μόνοι, χωρίς δικούς μας ανθρώπους, χωρίς ταίρι, χωρίς νοιάξιμο.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X