Αρχική / More / Αθλητικά / Αναδιατύπωση του 15, πρόβλημα με το άρθρο 5
Αναδιατύπωση του 15, πρόβλημα με το άρθρο 5 thumbnail

Αναδιατύπωση του 15, πρόβλημα με το άρθρο 5

Σε νομοτεχνική παρέμβαση στο επίμαχο άρθρο 15 περί του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου προχώρησε ο Σταύρος Κοντονής κατά τη συζήτηση για την κατ’ άρθρο ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου κατά της βίας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αντικατέστησε τη φράση "εσωτερικές υποθέσεις" με τη φράση "δικές της υποθέσεις". Μετά το άρθρο 15 ο εισηγητής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, έθεσε θέμα και για το άρθρο 5 που αναφέρεται στην τριετή θητεία των τακτικών δικαστών.

Η αναδιατύπωση του άρθρου 15:

"Θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ρυθμίζονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της αυτοδιοικητικής λειτουργίας της σύμφωνα με τα καταστατικό της, τα οποία πρέπει να είναι εναρμονισμένα με το Σύνταγμα, την κείμενη νομοθεσία με δεδομένο ότι η ΕΠΟ διαχειρίζεται τις υποθέσεις της ανεξάρτητα και χωρίς την επιρροή από τρίτους και σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA μέλος των οποίων αποτελεί και η ΕΠΟ".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X