Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Κυριακής – Σταμάτα να ψάχνεις τι έχεις χάσει για να μπορέσεις να δεις τι έχεις
Οι προβλέψεις της Κυριακής - Σταμάτα να ψάχνεις τι έχεις χάσει για να μπορέσεις να δεις τι έχεις thumbnail

Οι προβλέψεις της Κυριακής – Σταμάτα να ψάχνεις τι έχεις χάσει για να μπορέσεις να δεις τι έχεις

ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Ενεργείς πολύ συστηματικά και συγκεκριμένα και όλο αυτό σε επηρεάζει γιατί βλέπεις ότι υπάρχει και σκοπιμότητα η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα δύσκολα σημεία σου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να αφήσεις τα ίχνη σου και αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζεις αλλά τώρα νιώθεις ότι ξύπνησες και για αυτό θα δράσεις σαν κατάσκοπος για να εξερευνήσεις το μυστικό κομμάτι του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κάνεις ανακωχή για αυτό οι κινήσεις σου μπορεί να φαίνονται διπλωματικές και ευέλικτες, αλλά τελικά δεν διακινδυνεύεις να χάσεις και τα υπόλοιπα που έχεις.


 


ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Η προσωπική σου δύναμη μπορεί να σχετίζεται με το πόσο μπορείς να κατευθύνεις τον εαυτό σου σε μια πορεία που θα έχει μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση μέσα από τις πράξεις σου και τη σιγουριά ότι δεν έχεις κάνει λάθος.
Ερωτικά: Η σιγουριά είναι το συναίσθημα που βοηθάει να εξερευνήσεις τα συναισθήματά σου και κυρίως αυτά που χρειάζονται διόρθωση για να τα αλλάξεις. Όσο και να παλεύεις με το Λιοντάρι και να του φέρνεις αντιρρήσεις ότι δεν κάνεις εσύ για αυτό, η επιμονή του θα είναι μεγάλη και θα σου αναστρέψει όλες τις αμφιβολίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να δεσμευτείς και προσπαθείς να "περάσεις" στους άλλους κάποιες ιδέες που αφορούν την αυτονομία σου. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο αλλά θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια που έχεις μέχρι να το πετύχεις.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Δεν θέλεις να κάνεις παρεμβάσεις και προτιμάς να μείνεις για λίγο μόνος/η. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να υπάρχει ένα μπέρδεμα με την παρέα που βγαίνεις και να προτιμήσεις την απομόνωση για λίγο μέχρι να ξεκαθαριστεί.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις μεγάλη ενέργεια αλλά να νιώθεις κούραση συναισθηματική, η οποία θα σου αφαιρέσει κάπως την επιθυμία να βγεις έξω ή να μοιραστείς με το άλλο το πρόσωπο. Καλύτερα να κρατήσεις πάντως χαμηλούς τόνους και να μην βγάζεις συμπεράσματα τα οποία μπορεί να είναι λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες σταθερές ιδέες που ευτυχώς δεν χάνονται μέσα στο πέρασμα της ημέρας για αυτό θα προσπαθήσεις να τις υλοποιήσεις και με τον τρόπο σου θα αποφύγεις τις κακοτοπιές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο οι εξελίξεις από την δουλειά σου θα είναι πολύ καλές γιατί θα είσαι αγαπητός/η.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Προοδεύεις σταδιακά και δεν αφήνεις να ανακατευτούν στοιχεία τα οποία σίγουρα δεν σου κάνουν καλό. Κατά κάποιο τρόπο γνωρίζεις το πως θα προστατεύσεις τον εαυτό σου και αυτό είναι η μεγάλη σου επιτυχία.
Ερωτικά: Αναγνωρίζεις την ανάγκη σου κι εκτός από την ερωτική επαφή θα ήθελες να έχεις με ένα πρόσωπο και φιλική σχέση για να μπορείτε να πηγαίνετε παντού μαζί. Αν ανακατευτούν οι συγγενείς πιθανόν να δημιουργηθούν κάποια παρατράγουδα στη σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να αναμειχθείς σε πράγματα που δεν γνωρίζεις, η περιέργεια θα σε σπρώξει να κάνεις κάποιες αναζητήσεις σε ξένα χωράφια και τελικά δεν θα χάσεις γιατί θα ανοίξεις άθελα σου κάτι πολύ καινούργιο.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά: Αναγκάζεσαι να κάνεις πολλά πράγματα ενώ θα ήθελες να αράξεις και να ξεκουραστείς. Βέβαια η πίεση από φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα να κάνεις ό, τι είναι δυνατό για να τους ευχαριστήσεις θα σε σπρώξει σε υπερβάσεις. Ίσως βρεθείς με πολύ κόσμο και θα κουραστείς αρκετά.
Ερωτικά: Γίνεσαι πολύ κτητικός/η κάτι που δεν σε οδηγεί σε εύκολο δρόμο αλλά τουλάχιστον διεκδικείς με πάθος και αυτό είναι που σου βγάζει το πολύ βαθύ και αρχέγονο κομμάτι σου που σχετίζεται με μια υπερβολή που την κρύβεις πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν δέχεσαι να κάνεις ελιγμούς σε μια συνεργασία και είσαι αμετάπειστος/η ή απόλυτος/η, κάτι που πιθανόν να μην είναι τόσο κακό γιατί κάπου μπορεί και να προστατεύεσαι.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Σήμερα έχεις κέφια και το βγάζεις με πολλούς τρόπους. Το ότι έχεις μεγάλη πίστη σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, θα σε βοηθήσει να εκτιμήσεις καλύτερα αυτό που κάνεις και αυτό που θέλεις στο μέλλον να αλλάξεις. Σπουδές και γνώσεις σίγουρα θα είναι ένα πολύτιμο κλειδί στα χέρια σου.
Ερωτικά: Δεν κάνεις συγκρίσεις, ούτε και άσκοπες κριτικές, οπότε με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεις τον κίνδυνο να νιώσεις μοναξιά ή να μείνεις μόνος/η κι είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι αφήνεις, ένα παράθυρο ανοικτό και ό, τι βγει.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή σαν άτομο έχεις σεμνότητα και δεν θέλεις να φαίνεσαι χωρίς λόγο θα δοκιμάσεις να κάνεις τις αλλαγές σου χωρίς να σε πάρει κανένας είδηση. Σήμερα έχεις μια σημαντική εύνοια κι αν είναι στο χέρι σου και μπορείς, κάνε κάποια δουλειά που έχεις, ώστε να επιτύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.


Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!


 


ΖΥΓΟΣ


Γενικά: Όσο αντιστέκεσαι και δεν παίρνεις θέση σε κάποια πράγματα που είναι σοβαρά ακόμα και για την ηθική σου κατεύθυνση, τόσο θα δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις και θα νιώθεις εγκλωβισμένος/η από πολλά πράγματα, κυρίως στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Σκορπιό μερικές φορές νιώθεις ότι σε πνίγει γιατί δεν σου δίνει περιθώριο θέασης της σχέσης σας από μια άλλη οπτική γωνία. Σε ενδιαφέρει να αγαπάς και να κινείσαι πάντα με αρμονία και ισορροπία για αυτό δεν σου αρέσει να τα χαλάς εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συμμετοχή σου σε ένα σχήμα πολύ σε προδιαθέτει να βγάλεις όλα τα ταλέντα σου, αλλά υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα που αν δεν την ακολουθήσεις θα σε πιέζει. Ίσως πρέπει να συνδυάσεις ανόμοια πράγματα και θα το κάνεις μέσα από πίεση γιατί αλλιώς δεν γίνεται.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/74190-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-17-5#ixzz3aNt6jIsc

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X