Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 18 ως 24 Μαΐου 2015 – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 18 ως 24 Μαΐου 2015 - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 18 ως 24 Μαΐου 2015 – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 18 ως 24 Μαΐου 2015


Εμπόδια υπάρχουν, όμως κάθε δυσκολία έρχεται για να μας δοκιμάσει και για να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλουμε…Ο επιμένων πάντα νικά και αυτό θα αποδειχθεί την εβδομάδα 18-24 Μαΐουπου, έστω και με σκληρό τρόπο, πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο στη ζωή μας. Ποια ζώδια ευνοούνται; Ποιοι περνούν τα ζόρια τους και ποιοι θα έχουν ερωτική ρέντα τη νέα εβδομάδα; Ας δούμε την επιρροή των αστρολογικών όψεων στα ερωτικά μας…

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου: Για να γίνει δικό σου αυτό που θέλεις πρέπει να κουραστείς!


Η εβδομάδα ξεκινά με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου να μας ταρακουνά και να βγάζει από την σταθερότητα, την ησυχία και την ασφάλεια που είχαμε μέχρι τώρα! Γιατί θα συμβεί αυτό; Μα φυσικά γιατί το Νέο Φεγγάρι βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, γεγονός που σημαίνει πως αν θέλεις να πετύχεις κάτι, θα πρέπει να κουραστείς ! Οι επόμενες 15 μέρες θα μας αναγκάσουν να πονέσουμε, να κουραστούμε, να θυσιάσουμε, αλλά και να διεκδικήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε! Τα ζώδια που επηρεάζονται από τη Νέα Σελήνη είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή οι Ταύροι,ΛέοντεςΣκορπιοίΥδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους και τα πισωγυρίσματα των σχέσεων…


Από τις 19 Μαΐου 2015 θα μπούμε στον ρυθμό του ανάδρομου Ερμή, ο οποίος και θα φροντίσει για μία ακόμα φορά να μας κάνει τα πράγματα γύρω μας «σαλάτα»! Με τον Ερμή στους Διδύμους θα πεις λόγια τα οποία τα είχες και καιρό στο μυαλό σου, θα δεχθείς τηλεφωνήματα έκπληξη από το παρελθόν, θα υπάρξουν επανασυνδέσεις και ίσως και εσύ βρεθείς ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν σου! Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου εσύ, που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο του Αέρα (ΔίδυμοςΖυγόςΥδροχόος) ή ζώδιο της Φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Το καλοκαιράκι προ πυλών!


Στις 21 Μαΐου ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων και ξεκινά η περίοδος γενεθλίων των κοινωνικών, παιχνιδιάρικων αλλά και άστατων φίλων μας που μας κερδίζουν με το επικοινωνιακό τους ταλέντο! Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί μία πιο ανάλαφρη νότα στην καθημερινότητά μας και μας κάνει να υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό τον ερχομό του καλοκαιριού! Τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) βρίσκουν και πάλι το κέφι, την ζωντάνια και την διάθεση για νέα πλάνα ενώ τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) ακολουθούν και αυτή με την σειρά τους στην καλοκαιρινή ανανέωση, στο φλερτ και στην διασκέδαση που προτρέπει η εποχή!

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Τα πάθη μου, τα λάθη μου!


Στις 22 Μαΐου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου πραγματοποιεί αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ξαφνικές και φλογερές εξελίξεις στις σχέσεις που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα και θα δημιουργήσουν το αίσθημα της ανασφάλειας! Θα δημιουργηθούν νέα ερωτικά πάθη που κάνουν πολλούς να υποκύψουν σε ερωτικούς πειρασμούς! Τα παρορμητικά ζώδιαΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροιτου β’ δεκαημέρου θα είναι για μία ακόμα φορά οι πρωταγωνιστές αυτής της ημέρας.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο: Αναγκάζεσαι να μαζευτείς!


Το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου ο Ήλιος από τους Διδύμους πραγματοποιεί αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη! Ο ενθουσιασμός καταλαγιάζει, η λεπτομέρεια και η λογική εισβάλουν για να μας κάνουν να δούμε πιο καθαρά κάποιες υποθέσεις και ναι, αναγκαζόμαστε να μαζευτούμε γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Αυτή την ημέρα θα υπάρξουν συγκρούσεις στις σχέσεις και η ενέργεια που θα υπάρχει γύρω μας θα είναι αρκετά παγερή αλλά και σκληρή! Πιο προσεχτικοί από αυτή την όψη πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή οι ΔίδυμοιΠαρθένοι,ΤοξότεςΙχθείς του α΄ δεκαημέρου!

 

Αφού είδαμε την ερωτική αστρολογική ενημέρωση της εβδομάδας, ήρθε η ώρα να δούμε τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα 18-24 Μαΐου 2015 με ένα τραγούδι! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Μπροστά σου θα με βρίσκεις – Κέλλυ Κελεκίδου»

«Μπροστά σου θα με βρίσκεις να το θυμάσαι, όπου και να πας θ’ αγγίζεις το κορμί μου όταν κοιμάσαι! Κι έτσι θα ξυπνάς μπροστά σου θα με βρίσκεις, στα βήματά σου κάθε σου στιγμή και όταν θα ‘χεις άλλη στην αγκαλιά σου! Πάλι θα ‘μαι εκεί, θα υπάρχω στη ζωή σου, στο μυαλό και στην ψυχή σου μια σκιά που θα σ’ ακολουθεί»! Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στους Διδύμους και επανέρχονται σκέψεις του παρελθόντος στο μυαλό σου! Το τηλέφωνό σου μπορεί να χτυπήσει από στιγμή σε στιγμή από άτομο του παρελθόντος σου! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μεταμορφώνει την προσωπική σου ζωή! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Να βγούμε μπροστά – Στάθης Δρογώσης»

«Ξέρω πως θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στον κόσμο, μα νιώθεις μόνος, ρωτάς αν αξίζει ξανά και ξανά! Ξέρω ότι ξέρεις δεν είναι εποχή για σωτήρες, οι άνθρωποι οι απλοί είναι που πρέπει να βγούνε μπροστά… Έλα να βγούμε μπροστά, είναι τα όνειρά μας φωτιά, έλα να βγούμε μπροστά, για τη ζωή μας ξανά»! Αρκετά σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για το δικό σου ζώδιο, αγαπητέ Ταύρε… Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και εσύ βγαίνεις μπροστά και διεκδικείς τα θέλω και τις επιθυμίες σου! Μπορεί να έχεις δυσκολίες, κάποια πράγματα καθυστερούν ή μπλοκάρονται, όμως ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά σου και σου ανοίγει νέες ευκαιρίες, αλλά και εμπειρίες! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.


 


 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Θα σου φύγω – Γιάννης Κότσιρας»

«Θα σου φύγω, σ’το χα πει, θα σου φύγω και γέλαγες εσύ, πριν μ’ αφήσεις σημάδια και τα όνειρα άδεια. Θα σου φύγω, σ’το χα πει, τώρα κλαις, γιατί κλαις, συ δεν είσαι που γέλαγες χτες, μόνη σου έχεις γκρεμίσει όσα εγώ είχα χτίσει, τώρα τάχα γιατί κλαις»! Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο, η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά, φίλε Δίδυμε, και εσύ έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά… Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο και ναι, κάποια πράγματα γίνονται σαλάτα αυτή την περίοδο! Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο τερματίζει μία σχέση σου ή σε βάζει σε διαδικασία να σκέφτεσαι το «αύριο» και να φεύγεις μακριά από κάθε τι που δεν σε καλύπτει! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πυρκαγιά – Παντελής Παντελίδης»

«Πρώτο μας φιλί και σε τρομάζει, πρώτο μας φιλί και αναπνέω, τώρα πια καθόλου δε σε νοιάζει, το θες και σ’ ανεβάζει. Πυρκαγιά τα μάτια σου, φωτιά, κρυμμένα μυστικά, μα ζω μες στο κορμί σου κι ανασαίνω» ! Ερωτική πυρκαγιά έρχεται τη νέα εβδομάδα για σένα, φίλε Καρκίνε ! Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου πραγματοποιεί αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εσύ θέλεις πολλά, τα οποία τώρα μπορείς να τα κάνεις πραγματικότητα, αρκεί να κάνεις θυσίες! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο εκπληρώνει επιθυμίες σου, ενώ ο Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους επαναφέρει θέματα του παρελθόντος! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από μία τεράστια γκάμα φυλαχτών που ενισχύουν την αγάπη, την δημιουργικότητα και την τύχη! Κάνε κλικ εδώ Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/zwdia-provlepseis-evdomada-tragoudia-18-24-maiou-2015.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X